אופק חדש בחינוך העצמאי

• הוסף לסימניות
שלום.
יש לכן מושג האם קיים דבר כזה - בתי ספר יסודיים של החינוך העצמאי שעובדים באופק חדש?

אני שואלת על בתי ספר בפריפריה, של קירוב. לא בית יעקב וכדו.

תודה!

• הוסף לסימניות
שלום.
יש לכן מושג האם קיים דבר כזה - בתי ספר יסודיים של החינוך העצמאי שעובדים באופק חדש?

אני שואלת על בתי ספר בפריפריה, של קירוב. לא בית יעקב וכדו.

תודה!
לא יודעת לגבי החינוך העצמאי.

אבל אולי זה יעזור לך איכשהו.
יש את בתי ספר ממלכתיים - חרדים.
שם יש אופק חדש. בד"כ צוות חרדי לגמרי.
בצפון אני מכירה אחד בישוב אור הגנוז.

• הוסף לסימניות
אני שואלת בשביל מורה שעובדת בחינוך העצמאי, ומבררת אם קימת מציאות כזו שבית ספר בחינוך העצמאי עובר לעבוד במתכונת של אופק חדש?

• הוסף לסימניות
האם עוז לתמורה קיים בחינוך העצמאי?
אולי מישהוא יכול להסביר מה ההתנגדות לזה?

• הוסף לסימניות
למרות שהתוכן קיים ..... לא אישרו?
אני מתכוין - המורות מתקשרות עם הורים מחוץ לשעות העבודה אז למה שלא יקבלו על כך תוספת שכר?

• הוסף לסימניות
שמעתי שהמנהלות בחינוך העצמאי קיבלו הנחיה להערך להעברה כבר בשנה הבאה לאופק חדש

האם יש מהפכה שלא שמענו אליה
אין לי כח לבדוק מה ההשלכות לגבי המשכורת
הלכתי לאיבוד בהררי המידע
איפה יש מצגת קצרה או ברורה שמסבירה את הענין?

וכן מה ההשלכות לגבי ילדנו
בתודה

• הוסף לסימניות
אצלינו בבית הספר בצפון של החינוך העצמאי ביקשו למלא טפסים לקראת הכניסה לאופק חדש....
נקוה רק לטוב

• הוסף לסימניות
אצלינו בבית הספר בצפון של החינוך העצמאי ביקשו למלא טפסים לקראת הכניסה לאופק חדש....
נקוה רק לטוב
אמא שלי בבית ספר במרכז של החינוך העצמאי, ג"כ התבקשה למלא טפסים לקראת הכניסה לאופק חדש.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להעלות דוגמא של הטפסים שצריך למלא לחינוך העצמאי ,שנראה במה במדובר?

• הוסף לסימניות
נקוה רק לטוב

אמא שלי בבית ספר במרכז של החינוך העצמאי, ג"כ התבקשה למלא טפסים לקראת הכניסה לאופק חדש.
אני מחפשת מידע:
1. אם יש לי יותר מ16 גמולים מעל ה BA האם לכתוב אותם בטופס? החינוך העצמאי לא מכיר ביותר מ16 אבל אולי אופק חדש כן, מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
מה יש להפסיד מלכתוב אותם .

דבר נוסף לא מכירים ביותר מ 16 גמולים בעולם ישן (16 גמולי השתלמות +8.75 גמולי כפל תואר)

ב"אופק חדש" אין שום גמולי השתלמות (יש המרת שכר של כל הגמולים בכניסה לאופק חדש)

יש שעות "פיתוח מקצועי" שצריך לעשות כל שנה בשביל להעלות דרגה

• הוסף לסימניות
בררתי במשרד החינוך
יש לי יותר מ16 גמולים
כתבתי לחינוך העצמאי
נראה מה יעשו עם זה
מה את מפסידה מלכתוב?

• הוסף לסימניות
בררתי במשרד החינוך
יש לי יותר מ16 גמולים
כתבתי לחינוך העצמאי
נראה מה יעשו עם זה
מה את מפסידה מלכתוב?
כי הייתי חייבת להגיש היום ולא היה לי איך לברר אתמול בלילה כמה יש לי (צריך להרשם בטלפון )
נראה לכם שאפשר לעדכן אח"כ?

• הוסף לסימניות
כי הייתי חייבת להגיש היום ולא היה לי איך לברר אתמול בלילה כמה יש לי (צריך להרשם בטלפון )
נראה לכם שאפשר לעדכן אח"כ?
לדעתי כן.
עדיף לכתוב כמה שיותר (אם יש לך..) אין מה להפסיד.
מקסימום אחכ תתבקשי להביא הוכחה. אז תתחילי לארגן את ההוכחה בינתים......

• הוסף לסימניות
חוצפה לבקש ויתור סודיות בביטוח לאומי
ואם יש לי אחוזי נכות שאין לי ענין שחינוך עצמאי ידע עליהם?
ובכלל-הרי כל נתוני ההעסקה נמצאים במשרד החינוך, אז מה עכשיו? ותק? מקומות עבודה קודמים? מה הסיפור?

• הוסף לסימניות
ובאמת אם יש לאי מימידע מסודר מה השינוי הזה אומר למורה- זה יעזור מאד!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה