בד"ץ ירושלים?יודעת שהבד"ץ הוציאו מכתב נגד
לא! משהו חדש. אבא של מקרנצ'יק.מקרנציק?
נראה לי טאבלט לילדים, וזה התשובה ל..מקרנציק?
האם מדובר במשהו חינוכי?
ומסתמא נמחק..היה על זה אשכול
הסיבה שהרבנים יצאו נגד אוצרצ'יק זה מעצם היותו טאבלט, ולא בגלל התוכן או משו, שכנראה כן בסדר..נראה לי טאבלט לילדים, וזה התשובה ל..
מה שכתבתי גם היה על עצם הטאבלטהסיבה שהרבנים יצאו נגד אוצרצ'יק זה מעצם היותו טאבלט, ולא בגלל התוכן או משו, שכנראה כן בסדר..
זה לא סותר שהעדה"ח יצאו נגדאבל כתוב בקישור שזה מאושר ע"י ועדת הרבנים לענייני משמרת הקודש והחינוך?
https://www.mwaxb.co.il/אוצרציק---אוצר-של-ערכים-יהודים---רכישה-מוקדמת
חינוכי?מי שמע על זה? ומה ידוע עליו?
ובכלל! האם מדובר במשהו חינוכי?
באמת כך?וזה באמת נכון.
עצם זה שאפשר להכניס למכשיר עוד שירים ויש בו נפח אחסון גם לדברים אחרים ולא רק לתוכן שמחדירים בו וקסברגר זה עושה אותו לחיקוי מכשיר טאבלט.
ואצלנו בכל אופן, מרחיקים את הילדים והמתבגרים ממכשירים מהסוג הזה.
נכון.בד"ץ ירושלים?
או הצורה שילד יושב ובוהה במסך תוך כדי לחיצות טאצ'...[התקשורת וכו']
אל תתנו רעיונות לאנשים..אולי גם אייפונצ'יק??
הם נתנו בעצמם...אל תתנו רעיונות לאנשים..
לאן הדרדרנו?
במקום שילדים ישבו על הרצפה וירכיבו קליקס ומגנטים או ישחקו במשחק קופסה אחר. במקום שיהיו פעילים וישחקו ביחד-
כל הילדים יושבים על הספה, כמעט אחד על השני ובוהים במסך בו משחק הילד התורן.
נורא!
היום במקום שילדים ישחקו אחד עם השני כל אחד קבור במכשיר שלו. (בעולם החילוני)
זה אמנם מתחיל ב "מכשיר כשר" עם מצגות של סיפורי צדיקים אבל אח"כ זה נהיה יותר ויותר גרוע.
זה התחיל בהצגת שקופיות על הקיר ללא צורך במחשב (מקרנצ'יק) שכבש את העולם החרדי, במיוחד במשפחות שלא מתירות מחשב...
זה התחיל במקרנצ'יק וממשיך באוצרצ'יק ומי יודע לאן זה יגיע עוד?
אלינו בכל אופן זה לא יכנס הביתה בע"ה!
על החתום,
הנחושים לשמור על טהרת ילדינו.
אז אני כן רואה. ובדיוק מהסיבות הנ"ל.
כשהייתי עושה בייביסיטרים בעבר, הייתי רואה ילדים שיש להם טאבלט רק עם משחקים, בלי אינטרנט.
ועזבי את התוכן.
הילד כשהוא עם מסך, כל מסך שהוא- הוא מבטל את עצמו ואת הצרכים שלו מפני המסך.
את מכינה לילדים ארוחת ערב.
מוישי (בדוי כמובן) יושב עם הטאבלט.
אני: "מוישי מה אתה רוצה לאכול?"
אפס תגובה.
מוישי?
---
"תענה לי בבקשה"
והוא, עדיין עם עיניים במסך:
"אני לא רעב"
....
,מוישי תיכנס להתקלח בבקשה"
"כבר התקלחתי היום" (משקר- אימא שלו אמרה לי שהוא צריך להיות במיטה בשעה 20:00 אחרי מקלחת ושיעורי בית וכו'..)
"עשית שיעורי בית?
"אין לי" (כנ"ל).........................
את מבינה לבד שילד נורמלי לא מתנהג כך.
וזה טאבלט "מפוקח" רק עם משחקים ושירים.
ועזבי את המריבות בין האחים על התור של כל אחד...
אז אני כן רואה. ובדיוק מהסיבות הנ"ל.
כשהייתי עושה בייביסיטרים בעבר, הייתי רואה ילדים שיש להם טאבלט רק עם משחקים, בלי אינטרנט.
ועזבי את התוכן.
הילד כשהוא עם מסך, כל מסך שהוא- הוא מבטל את עצמו ואת הצרכים שלו מפני המסך.
את מכינה לילדים ארוחת ערב.
מוישי (בדוי כמובן) יושב עם הטאבלט.
אני: "מוישי מה אתה רוצה לאכול?"
אפס תגובה.
מוישי?
---
"תענה לי בבקשה"
והוא, עדיין עם עיניים במסך:
"אני לא רעב"
....
,מוישי תיכנס להתקלח בבקשה"
"כבר התקלחתי היום" (משקר- אימא שלו אמרה לי שהוא צריך להיות במיטה בשעה 20:00 אחרי מקלחת ושיעורי בית וכו'..)
"עשית שיעורי בית?
"אין לי" (כנ"ל).........................
את מבינה לבד שילד נורמלי לא מתנהג כך.
ועזבי את המריבות בין האחים על התור של כל אחד...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים