דרוש מידע אוצר החוכמה או שו"ת בר אילן?

• הוסף לסימניות
אני מוכרת אוצר החכמה ובר אילן. גרסה הכי חדשה
חדש באריזה, לא היה בשימוש בכלל, אפילו לא פתחתי
במחיר נמוך משמעותית.
אשמח לפרטים בקשר לאוצר החכמה.
למה מוכרת?
כמה ההנחה?

• הוסף לסימניות
מה הכוונה "מכרז"? דבר שני המחיר 800? באתר שלהם כתוב אחרת?
אשמח לתגובה.
תודה רבה.

אשמח מאוד מאוד לפרטים.

אשמח לפרטים בקשר לאוצר החכמה.
למה מוכרת?
כמה ההנחה?

אשמח לדעת בכמה את מוכרת ת בר אילן ואיזה דגם זה A035667700

@אשמורת
בכמה את מוכרת בר אילן
prognerr123 # gmail.com
מי שמעוניין ישלח מייל ל ogen9999 גימייל
חדש באריזה לא נגעתי,
כל הקודם זוכה.

• הוסף לסימניות
מעונינת לדעת מה ההבדלים (בגדול) בין אוצר החוכמה לבין פרויקט השו"ת?
וממה לדעתכם אברך (לא עורך ספרים או משהו כזה) קלאסי יהנה יותר?
תודה רבה
הגדרה מתומצתת יותר
למי שרוצה ללמוד עם מחשב תוך שימוש בכלל ספרי היסוד בצורה מונגשת וידידותית למשתמש מבלי לקום כל שניה ולשלוף מהארון ספר או שו"ת כזה או אחר - בר אילן זה הכתובת
מי שרוצה לכתוב ולהקיף נושא או לחבר חיבור תוך שימוש בכלל הספרים בני ימינו שאפשר ללקט מהם מידע שווה רלוונטי , או שברצונו לבדוק שאלה מסוימת ספציפית אפילו נדירה אם דברו על זה מישהו אפילו בספרים אקטואלים בני זמננו -אוצר החכמה זה הכתובת

• הוסף לסימניות
למ
הגדרה מתומצתת יותר
למי שרוצה ללמוד עם מחשב תוך שימוש בכלל ספרי היסוד בצורה מונגשת וידידותית למשתמש מבלי לקום כל שניה ולשלוף מהארון ספר או שו"ת כזה או אחר - בר אילן זה הכתובת
מי שרוצה לכתוב ולהקיף נושא או לחבר חיבור תוך שימוש בכלל הספרים בני ימינו שאפשר ללקט מהם מידע שווה רלוונטי , או שברצונו לבדוק שאלה מסוימת ספציפית אפילו נדירה אם דברו על זה מישהו אפילו בספרים אקטואלים בני זמננו -אוצר החכמה זה הכתובת

י שרוצה ללמוד עם מחשב תוך שימוש בכלל ספרי היסוד בצורה מונגשת וידידותית למשתמש מבלי לקום כל שניה ולשלוף מהארון ספר או שו"ת כזה או אחר - בר אילן זה הכתובת

תודה ציטוט-לא מדוייק כלל,כיוון דעדיף צורת הדף רק באוצה''ח ווזה עוזר קצת לזכור.

• הוסף לסימניות
למ

י שרוצה ללמוד עם מחשב תוך שימוש בכלל ספרי היסוד בצורה מונגשת וידידותית למשתמש מבלי לקום כל שניה ולשלוף מהארון ספר או שו"ת כזה או אחר - בר אילן זה הכתובת

תודה ציטוט-לא מדוייק כלל,כיוון דעדיף צורת הדף רק באוצה''ח ווזה עוזר קצת לזכור.
נער הייתי ומהנסיון לרוב את ספרי היסוד כגון טוש"ע לא לומדים מהמחשב אלא רק את ההרחבות ראשונים אחרונים שותי"ם וכיו"ב, בכולל שלי יש הרבה עם מחשב שמע לי אני מדבר מנסיון בעניין

• הוסף לסימניות
בוודאי כשלומדים כסדר, אבל אם מעיינים כאן ושם באמצע סוגיה וא''צ לקום מהמקום,זה מאוד חשוב וכן אם נמצאים במקום שאין את המהדו' של טו'ש ואפי' גמרות זה מאוד יעיל צורת הדף באוצה''ח,מלבד שיש לצורת הדף משמעות הן בגמ' והן בשו''ע ועי'.
נער הייתי ומהנסיון לרוב את ספרי היסוד כגון טוש"ע לא לומדים מהמחשב אלא רק את ההרחבות ראשונים אחרונים שותי"ם וכיו"ב, בכולל שלי יש הרבה עם מחשב שמע לי אני מדבר מנס

• הוסף לסימניות
בוודאי כשלומדים כסדר, אבל אם מעיינים כאן ושם באמצע סוגיה וא''צ לקום מהמקום,זה מאוד חשוב וכן אם נמצאים במקום שאין את המהדו' של טו'ש ואפי' גמרות זה מאוד יעיל צורת הדף באוצה''ח,מלבד שיש לצורת הדף משמעות הן בגמ' והן בשו''ע ועי'.
אנחנו מדברים על דרך כלל ולא על מקרים יוצאים דופן שזהו השיקול המכריע כשבאים להחליט מה לקנות
אגב
גם בתוכנת בר אילן ישנה אפשרות בש"ס לצורת הדף
נ.ב לכותב יש את שתי התוכנות ויש מעלות לכאן ולכאן כפי שפרטתי לעיל תלוי למי תלוי למה

• הוסף לסימניות
שלום רב לכל המאזינים!
אני התחלתי את דרכי כעורך תורני מקצועי ורב מוניטין, ואני זקוק לאוצר החכמה או לבר אילן,
אשמח לשמוע מה דעתכם, מה מומלץ לעורך תורני?
נ.ב. אני גם זקוק להעתיק הרבה פעמים טקסטים של גמרות ופסוקים ומדרשים, באיזה משניהם יהיה לי יותר קל לחפש ולמצוא מה שאני צריך, וכן היכן יהיה לי יותר קל להעתיק טקסטים?
בשורות טובות, שנת גאולה וישועה!

• הוסף לסימניות
שלום רב לכל המאזינים!
אני התחלתי את דרכי כעורך תורני מקצועי ורב מוניטין, ואני זקוק לאוצר החכמה או לבר אילן,
אשמח לשמוע מה דעתכם, מה מומלץ לעורך תורני?
נ.ב. אני גם זקוק להעתיק הרבה פעמים טקסטים של גמרות ופסוקים ומדרשים, באיזה משניהם יהיה לי יותר קל לחפש ולמצוא מה שאני צריך, וכן היכן יהיה לי יותר קל להעתיק טקסטים?
בשורות טובות, שנת גאולה וישועה!
רק הערת עריכה
התחלתי את דרכי כעורך...רב מוניטין

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה הקובץ התקנה של אוצריא
תוריד אותו, תעביר אותו למחשב בלי האינטרנט ותתקין (מקווה שיעבור לך חלק)

יש סיכוי לפירוש "עץ יוסף" ו"ענף יוסף" על המדרשים, או עוד פירושים, להוריד בחינם למחשב, גם ממקור שהוא לא מ"אוצריא"?

• הוסף לסימניות
בס"ד
לי אישית זה מתחלק כך.
לימוד ועיון ברמה של כל יהודי באשר הוא - כמו שאמרו תורת אמת וכד'.
[יש כאן את רובו המוחץ מהארון הספרים הבסיסי של העולם היהודי]
אם נצרך לערוך משהו מעבר לזה, בר אילן ממש מושלם.
[כאן, יש את רובו המוחץ של ארון הספרים היהודי, ברמה שמכל מקצוע כמעט, יש את ספרי היסוד, תנ"ך, משנה, גמרא, רמב"ם, שו"ע, מוסר, חסידות, הכל ברמה של ספרי היסוד ואף מעבר]
כשהמדובר הוא ביצירות תורניות בהיקפים עצומים, צריך להגיע לאוצר החכמה.
[כאן, כבר מדובר באוצר בלום של כמויות ספרים אדירים, אך סרוקים..., נצרך 'לדעת לחפש', להיות באמת 'איש ספר' במלוא מובן המילה, זה גם הרבה יותר יקר, יותר מעבד במחשב וכו']

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה