כללי אוצר החכמה - לגרפיקאים

• הוסף לסימניות
שמעתי פעם שיש דרך דרך לשלוף את כל התגיות ממסמך PDF שיצא מהתוכנה של אוצר החכמה
האם מישהו יוכל להדריך אותי איך? באיזה תוכנה? אולי פיצטופ]

לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
אפשר דרך פוטושופ, אבל לא ידועה לי שיטה שמוציאה את כולם בפעם אחת...
אולי במג'יק וינד תבחר את כל הלבן ואת כל השחור, העתק והדבק לשכבה חדשה

• הוסף לסימניות
[QUOTEאולי במג'יק וינד תבחר את כל הלבן ואת כל השחור, העתק והדבק לשכבה חדשה[/QUOTE]

• הוסף לסימניות
במג'יק וינד זה לא אפשרי כי גם התגיות הם שחור [אני צבעתי אותם]

• הוסף לסימניות
הבנתי... כמדומני שתצטרך לעבור אחד אחד עם ההילנג טול...
אולי יש למישהו אחר רעיון איך להעלימם כאחד.

• הוסף לסימניות
שמעתי פעם שיש דרך דרך לשלוף את כל התגיות ממסמך PDF שיצא מהתוכנה של אוצר החכמה
האם מישהו יוכל להדריך אותי איך? באיזה תוכנה? אולי פיצטופ]
בדיוק לכך נוצרות התגיות הללו....
יש פתרון אחר, ובמקרה של הצילום מסך שהעלית זה דווקא קל לנסות להמיר לטקסט דרך תוכנת ACR

• הוסף לסימניות
זה לא טוב לי להמיר
אני רוצה את צורת הדף רק בלי התגיות
אני יודע שיש גרפיקאים שעושים את השליפות האלו, ואולי מישהו יועיל בטובו לשתף אותי בזה

• הוסף לסימניות
למיטב ידעתי זה רק אם אתה קונה תוכנה כבר פרוצה אז הם מורידים לך את זה.

• הוסף לסימניות
לתשומת לב,
הרבה ספרים יש גם בהיברו בוקס, תוכנה חינמית שאין בה חותמות וכדו'.

• הוסף לסימניות
למיטב ידעתי זה רק אם אתה קונה תוכנה כבר פרוצה אז הם מורידים לך את זה.
לא הבנתי האם חוטא נשכר האם רק מי שיש לו תוכנה פרוצה הם מורידים את התגיות ומי שקנה תוכנה כדת וכדין דינו להתקל כל 5 שורות בתגיות הנ"ל????

לתשומת לב,
הרבה ספרים יש גם בהיברו בוקס, תוכנה חינמית שאין בה חותמות וכדו'.
מדובר בספר שאין בהיברובוקס

• הוסף לסימניות
זה לא חוטא נשכר,
אלא עבירה גוררת עבירה.
יחד עם הפריצה אפשר לעשות עוד דברים...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי האם חוטא נשכר האם רק מי שיש לו תוכנה פרוצה הם מורידים את התגיות ומי שקנה תוכנה כדת וכדין דינו להתקל כל 5 שורות בתגיות הנ"ל????

מדובר בספר שאין בהיברובוקס
מה לא מובן מי שפרץ שיפר את הדבר הזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפתי, סוף סוף לאחר המתנה ארוכה, אל מועדון קוראי הדופליקטים 2.
היה יפה, מותח ומסחרר ובגלל שאני כבר לא זוכרת את השאלות שעלו לי בדופליקטים 1, אין לי דרך לדעת אם נמצאו להן תשובות בדופליקטים 2
בכל אופן, צצו לי כמה שאלות. אולי לא הייתי מרוכזת מספיק כדי להבין, אבל אם מישהו יוכל ליישב לי - אשמח.
רובן מתמקדות איכשהו בסוף, בערך בעשרים עמודים אחרונים. לא יודעת למה, הרגיש לי שהכול רץ שם. רק אני?
1. כשהלן אומרת לדני: גיבור שלי, זה בעצם כי היא ידעה שהוא אוצר הקייבלס? מתי הספיקה להבין? או שרק אני חיברתי בין שניהם?
2. לא מספיק הבנתי למה דני היה צריך להפוך לאוצר קייבלס? מתי *גוף הבייס* שלו ניצב מול סכנת חיים? ואיך זה שמישהו הופך לזה בלי רשותו? סתם כך, אם אני הייתי דופליקטית נקמנית והייתי שונאת מאד מישהו מסוים וגם הייתי בכירה - לא הייתי יכולה פשוט להפוך אותו לאוצר קייבלס על מישהו שהוא אוהב ולסגור איתו את הסיפור לתמיד?
3. אם דני הוא לא דופליקט מכוח הירושה - אז גם להי לא? חשבתי אולי מייקל לא אבא שלו, אבל כבר מופרע לחשוב שמייקל לא אבא של אף אחד מילדי הארט.
4. כל מה שקרה עם אבישי - לדני אין נקיפות מצפון? לאבישי אין כעס איום עליו? כאילו, מה דני חשב לעצמו? ואם אבישי ויתר על כוח העל שלו - אז למה בעצם ישי נותר בחיים, הוא לא היה אמור לימס באותו רגע מרצון?
5. אם השחרור של הקשר מלאי היה כל כך מורכב, איך היצירה שלו הייתה כל כך פשוטה? ובכלל, מה הקשר בינה לבין הריקורדום? מינאה לא עשתה משהו כזה.
6. מה הייתה התועלת בתפיסתו של רופיו - למה רק אחר כך פרץ זירו אל הקארצ'ר? או שאין קשר בין השניים?
7. שאלה כללית -לא היה ברור לי מספיק הקטע של סקנדר-בייס. היו קטעים בהם היה נראה שהסקנדר ובייס מחליפים ביניהם מידע, מתייעצים וכו'. מצד שני - דני מפעיל אותם ממש אחרי הזימון (הייתה פעם אחת שהוא התעדכן מהסקנדר שלו) - אז הם תודעה אחת או לא?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה