אוקיי אני יודע שזה בטוח נדוש כאן אבל אשמח שתתייחסו

• פותח הנושא iBuy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה יש לגלובוס להציע לנו בעלי האתרים דתיים חרדים שמעוניינים בפרסומות באנרים שמניבות רווחים ושיהיו גם צנועות?
יש לי אתר עם 150,000 דפים נצפים בחודש אם רק הייתה לי פלטפורמה לפרסום......

• הוסף לסימניות
בכל פלטפורמה של פרסום אתה מגדיר
איזה סוג פרסום אתה רוצה וזה כדי
שאתר צמחוני לא יפרסם קצביות
לכן אם הנך מגדיר את האתרים שברצונך
לפרסם במדוייק זה מה שתקבל

• הוסף לסימניות
השאלה על התמונות שהגוגל יצרף.

• הוסף לסימניות
תוכל לבדוק את הפלטפורמה של הפרסומות שצירפנו באתר ספרים אונליין http://sfarim.online/
שם צירפנו מפלטפורמה מהסוג שאתה מחפש
ויש עוד פלטפורמה אחרת

מחפש מישהו שיבנה או שייעץ לך בבניית אתרים? תוכל ליצור עימי קשר במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תוכל לבדוק את הפלטפורמה של הפרסומות שצירפנו באתר ספרים אונליין http://sfarim.online/
שם צירפנו מפלטפורמה מהסוג שאתה מחפש
ויש עוד פלטפורמה אחרת

מחפש מישהו שיבנה או שייעץ לך בבניית אתרים? תוכל ליצור עימי קשר במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אתם מאפשרים לאתרים אחרים לפרסם ספרים שלכם ולהתחלק ברווחים?

• הוסף לסימניות
זה לא הפלטפורמה שלנו אלא שאנחנו משתמשים בפלטפורמה חיצונית של פרסומות
פורום לתורה גם עברו להשתמש בזה

• הוסף לסימניות

ראיתי, תודה אני מכיר את המערכת אבל אין להן לדעתי מספיק מבחר ממש כמות מצומצמת של פרסומות שחוזרות על עצמן ולכן אני מחפש משהו יותר רציני

• הוסף לסימניות

עם איזה תוסף השתמשת לחנות מעוצב מאוד יפה ומזמין

• הוסף לסימניות
השתמשתי בתבנית אוקיין.
מלבד זה השתמשתי באתר באופן כללי במספר תוספים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה