אוקיי - לא מספיק התלהבתם ..אז הנה

• הוסף לסימניות
אז הנה עוד ממנו..
מי שלא נשאר עם פה פעור לאורך כל הקומיקס
Weetah.jpg

..שלא ידבר איתי!

• הוסף לסימניות
נשארתי עם פה פעור....!
מדהים בכל קנה מידה!

• הוסף לסימניות
הצביעה יפה +
מה שבאמת יפהפה כאן זה שפת הקומיקס המושלמת

• הוסף לסימניות
למה חסום לי???
:confused:

• הוסף לסימניות
וואו, אין מילים
סטורי-בורד משגע
צביעה יוצאת מן הכלל (אני מבין שהצביעה קשורה אליך?)
תענוג

• הוסף לסימניות
:(
נטפרי חוסם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח גם.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
וואו!
שלמות בכל קנה מידה.

• הוסף לסימניות
הבניה של הקומיקס באמת מדהימה
איך אתה יכול להבין בלי שום מלל.
לדוגמא הקוביות האלו שהיא ממריאה למעלה עם היצור הזה-
בלי שום המחשה מאסיבית, רק ע"י זה שהאורות הולכים ומתרחקים, מקבלים את התחושה של נסיקה כלפי מעלה.

בקיצור באמת מדהים
צביעה עולמית
פה פעור
אבל חוץ מזה באמת סגנון יפני שאני לא מתה עליו.. מה לעשות.
דמויות מנגאיות כאלו

• תודה
Reactions: srp
  • הוסף לסימניות
לדוגמא הקוביות האלו שהיא ממריאה למעלה עם היצור הזה-
בלי שום המחשה מאסיבית, רק ע"י זה שהאורות הולכים ומתרחקים, מקבלים את התחושה של נסיקה כלפי מעלה.
ואגב לגבי זה-
בקומיקסים דלי התקציב שלנו, בחיים לא היו נותנים לך "לבזבז" 5 פריימים שלמים על אותה התנוחה,
אותו הציור כמעט, רק בהבדלים קטנים.

וחבל מאוד

• הוסף לסימניות
זה לא בגדר של קומיקס יפני - זה מונומנטלי - זה פורץ כל גדר - כמו שאבימי אמר - שפת קומיקס בשלמותה.
אכן זה כן קומיקס בהשפעה יפנית של מנגקה. בכל זאת, למרות ההשקעה אני לא מתחבר.

• הוסף לסימניות
אני עם ג'קי.
הסתכלתי עליו ועל הקודם,
שוב,
ושוב,
ושוב,
ואמנם הוא כמובן מצויין, לכאורה,
אבל זה לא היה תופס את העין שלי אפילו לעצור מרוצה של גלילה של העכבר לראות אותו בתוך שלל הכשרונות שיש בעולם,
כל שכן לשלוח אותו למישהו. ובטח שלא לכתוב בכותרת משהו כמו אומן מטורף אתם חייבים לראות.
אז או שאני לא מבין עניין, וזה אפשרות,
או אפשרות נוספת שחשבתי, שהבעייה היא לא בצד שלי אלא בשלך,
ושקוראים לה נט-פרי.
אולי כל השאר אצלך חסום?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני עם ג'קי.
הסתכלתי עליו ועל הקודם,
שוב,
ושוב,
ושוב,
אבל זה לא היה תופס את העין שלי אפילו לעצור מרוצה של גלילה של העכבר לראות אותו בתוך שלל הכשרונות שיש בעולם,
כל שכן לשלוח אותו למישהו. ובטח שלא לכתוב בכותרת משהו כמו אומן מטורף אתם חייבים לראות.
ושקוראים לה נט-פרי.
אולי כל השאר אצלך חסום?
שאול, כפרה עליך, ג'קי ואני מודים לך אבל הייתי הולך על פחות קיצוני. העבודה מאוד טובה אבל אישית לא מתחבר לסגנון. לא יותר מזה.

• הוסף לסימניות
שאול, כפרה עליך, ג'קי ואני מודים לך אבל הייתי הולך על פחות קיצוני. העבודה מאוד טובה אבל אישית לא מתחבר לסגנון. לא יותר מזה.
אין,
כבר אמרתי אני עם ג'קי והלכתי על קיצוני,
עכשיו אתה תשב איתי יפה באותה סירה עד שייגמר.

• הוסף לסימניות
אני עם ג'קי.
הסתכלתי עליו ועל הקודם,
שוב,
ושוב,
ושוב,
ושקוראים לה נט-פרי.
אולי כל השאר אצלך חסום?
יכול להיות גם שמשהו אצלך חסום.

• הוסף לסימניות
וואו!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה