דרוש מידע אוקיי מייל בשלבי גסיסה, איך אני שומרת/מעתיקה את כל החומר שבתייבת המייל שלי??

• הוסף לסימניות
חשוב לי מאד שתשארנה אצלי הודעות המיל שכתבתי ושכתבו לי.
אוקיי מייל לא כתבו מילה בנושא.
האם התיבה תמחק לחלוטין?
איך אני מגבה את כל החומר שם?
תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
התיבה לא נמחקת, רק שלא תוכלי לשלוח מיילים יותר או לקבל
את צריכה לפתוח מייל חדש ולעדכן את כולם בזה..

• הוסף לסימניות
כמעט בטוחה שכן, אף פעם לא הגעתי למצב של גסיסת מייל, אבל מהרגע שהוא הודיע לי שהוא חולה ברמה קשה ;) פתחתי מייל חדש.
אגב, יש לך אפשרות למחוק מלאאא מיילים ותשארי עם המייל הזה.

• הוסף לסימניות
אוקיי מייל סוגרים!
ולכן אני שואלת.
אם משהו יודע מ-נ-ס-י-ו-ן- או מידע ממש
יעזור לי.
התיבה תשאר??

• הוסף לסימניות
תדברי איתם, הם יכולים להעביר לך את המייל לתיבה החדשה (ראיתי אצל מישהו שהם עשו לו כך)

• הוסף לסימניות
אני מכירה אפשרות ייצוא באאוטלוק.
אם מותקן לך אאוטלוק במחשב את יכולה להוסיף לשם את תיבת המייל שאת מעוניינת לייצא ואז קובץ- פתח או ייצא- יבא או ייצא- יצא לקובץ- קובץ נתונים של אאוטלוק (PST) ואז את בוחרת את כל התיבה ומקום שמירה.

• הוסף לסימניות
לי היה את זה לאחרונה בנתיב. הם הודיעו שהתיבה נסגרת, אלא אם כן אפשר להמשיך בתשלום חודשי.
לא רציתי.
פתחתי חדשה ועדכנתי את כולם
אבל במקביל עשיתי גיבוי של כל המייל הישן למייל חדש (אחר, לא זה שנתתי לכולם, קראתי לו גיבוי)
כך שיש לי את כל החומר הישן, כל המיילים , כל ההתכתבויות, ואני פותחת אותו כשאני צריכה לחפש משהו מההיסטוריה.

עושים את זה על ידי יבוא.
בחשבון שפותחים לגיבוי (או בחדש הרגיל שאת רוצה. תלוי בכמות החומר )
עושים בהגדרות - חשבונות ויבוא. יבוא דואר ואנשי קשר.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
ו
לי היה את זה לאחרונה בנתיב. הם הודיעו שהתיבה נסגרת, אלא אם כן אפשר להמשיך בתשלום חודשי.
לא רציתי.
פתחתי חדשה ועדכנתי את כולם
אבל במקביל עשיתי גיבוי של כל המייל הישן למייל חדש (אחר, לא זה שנתתי לכולם, קראתי לו גיבוי)
כך שיש לי את כל החומר הישן, כל המיילים , כל ההתכתבויות, ואני פותחת אותו כשאני צריכה לחפש משהו מההיסטוריה.

עושים את זה על ידי יבוא.
בחשבון שפותחים לגיבוי (או בחדש הרגיל שאת רוצה. תלוי בכמות החומר )
עושים בהגדרות - חשבונות ויבוא. יבוא דואר ואנשי קשר.

בהצלחה
15 ג'יגה של מיילים יעברו לי למייל החדש??

• הוסף לסימניות
בכל מייל יש 15 ג'יגה. אין סיבה שלא יעבור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה