דרוש מידע אוקיי מייל עומד להיסגר איך מפנים את המתקשרים?

• הוסף לסימניות
אוקיי מייל- אופציית מייל כשר ללא אינטרנט כלל(גם לא חסום) עומד להיסגר.
מי יכול/ה לעזור לי, כיצד ליידע את כל מי ששולח אלי מייל לאוקיי מייל, שמעתה יצטרך לפנות לגוגל?
כלומר, שכל מי שישלח אלי מייל, יקבל הודעה שמהיום יש לשלוח רק למייל של גוגל, איך אעשה זאת?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מי יכול/ה לעזור לי, כיצד ליידע את כל מי ששולח אלי מייל לאוקיי מייל, שמעתה יצטרך לפנות לגוגל?
כלומר, שכל מי שישלח אלי מייל, יקבל הודעה שמהיום יש לשלוח רק למייל של גוגל, איך אעשה זאת?
תודה רבה
יש דבר שנקרא הודעה אוטומטית
בדרך כלל בהגדרות עושים את זה

• הוסף לסימניות
יש מצב להוראות שלב אחר שלב? אני ממש ירוקה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פניתי לאוקיי מייל, וכמה מוזר, אמרו שאינם יודעים איך לעשות זאת, יש לפנות למי שיודע 'אאוטלוק' ואולי הוא יידע לעזור לי.
יש?

• הוסף לסימניות
השאלה היא
א. האם הדומיין הזה ממשיך להיות פעיל
ב. במידה וכן - האם השרת ימשיך לנתח את המיילים המגיעים, כי אם לא - לא נראה שיש פתרון

• הוסף לסימניות
למה שלא תשלחי בעצמך מייל לכל רשימת אנשי הקשר שלך שהמייל שלך משתנה?
ותתני את הכתובת החדשה?
קצת עבודה, אבל בטוחה.

• הוסף לסימניות
באאוטלוק יש מה שנקרא תשובות אוטומטיות
את יכול לכתוב נוסח קצר ואת המייל החדש וזה ישלח לכל מי ששולח אליך.

• הוסף לסימניות
באאוטלוק יש מה שנקרא תשובות אוטומטיות
את יכול לכתוב נוסח קצר ואת המייל החדש וזה ישלח לכל מי ששולח אליך.
בדיוק זה מה שאני צריכה
יש מצב שאת כותבת לי שלב אחר שלב איך עושים?
ממש עזרה גדולה?.

• הוסף לסימניות
תודה רבה
למה שלא תשאלי בפורום של נתיב ?

• הוסף לסימניות
תחת קובץ, יש את זה:
1658066630611.png

• הוסף לסימניות
יש חלון לכתיבת מלל, את כותבת מה שאת רוצה ושומרת שינויים
זה אמור לשלוח תשובה לכל מי שכותב לך מייל

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
לפנות לטכנאי מחשבים. (עדיף עם הבנה בחסימות, כי יש לו יותר מידע בכל העסק הזה)

היה לי פעם חשבון באוקמייל ואז גם הייתי צריך ליידע את כל המכרים על החלפת המייל והם לא נתנו אפשרות כזו.
פשוט החזקתי את המייל הישן במקביל, וכתבתי בחתימה בכל מייל את הכתובת מייל החדשה שלי.

(איך החזקתם איתם עד היום?)

• הוסף לסימניות
בדיוק זה מה שאני צריכה
יש מצב שאת כותבת לי שלב אחר שלב איך עושים?
ממש עזרה גדולה?.
שום דבר לא יעזור אם חברת אוקי מייל תסגור גם את השרת
שזה אומר בעצם שהיא מבטלת את כתובת המייל
ואז לא יוכלו לשלוח לשם כלום
וממילא גם לא לקבל תשובה אוטומטית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה