אוקימייל של נתיב

• הוסף לסימניות
יש לי חבר עם אוקימייל ששווק בעבר על ידי חברת נתיב,
האינטרנט עצמו ותיבת המייל סופקו על ידי חברת טריפל סי
אבל המוצר שווק על ידי נתיב, שסיפקו ללקוחות גם תוכנת חסימה על המחשב (בתחילה בחינם ובהמשך זה עלה 50 ש"ח).
לפני כמה שבועות טריפל סי החליפו שרת וכתובת לכל הלקוחות,
מה שגרם שכל לקוחות אוקימייל שחסומים על ידי תוכנת נתיב לא יכלו לגשת לתיבת מייל שלהם.
לפי מה שחבר שלי סיפר לי, חברת נתיב דרשו ממנו 150 שקל על הסרת התוכנה הישנה והתקנתה מחדש כדי שתתאים לכתובת החדשה של טריפל סי.
זה נשמע לי מידי משונה והזוי ולכן אני עדיין לא מקבל לגמרי את הסיפור
יש כאן עוד מישהו שנתקל בסיפור הזה?

• הוסף לסימניות
כן , בעיה נפוצה , כבר כמה פנו אלי בקשר לזה

לגבי ההתנהלות מול נתיב אני לא יכול לעזור הרבה (זה קצת מוזר , זה לא לירות בעצמם ברגל אלא לשגר RPG לרגל... אין לזה הסבר אלא אם כן הם בכלל לא מעוניין בתחזוקת כל הסיפור ומתים שהלקוחות פשוט יעזבו)

אפשר לשלם כסף לטכנאי פרטי שיסיר לך את הנתיב (בדכ לוקחים על זה 100 שח)

• הוסף לסימניות
זה נשמע לי מידי משונה והזוי
מה הזוי בסיפור הזה?
אתה מתקשר לחברה ומבקש שירות- השירות עולה כסף.
אוקיימייל זה חברה נפרדת.
לקוחות אוקיימייל הם לא לקוחות נתיב.
זה כמו שתגיד יש לי סמארטפון של נתיב לכן תתנו לי גם סינון על המחשב.
הבעיה נוצרה ללקוחות שבעבר התקינו גם תוכנת נתיב על המחשב שלהם- כלומר רכשו את התוכנה בתשלום ח''פ כחסימה מוחלטת מפני רשתות אחרות.
האם על החברה לתת שירות על רכישה ח''פ שנעשתה לפני שנים רבות?
זה לא לירות בעצמם ברגל אלא לשגר RPG לרגל
איך בדיוק?
אם לקוחות אוקיימייל יחליטו להתנתק- מה בדיוק זה יעשה לנתיב?
מקסימום הם יחליטו לעבור לנתיב...

• הוסף לסימניות
ברור שכן

במקור זה הייתה חברה אחת , ועל סמך זה אנשים חסמו את המחשבים שלהם על דעת שהן יוכלו עדיין לגשת למייל של אותה חברה .

אם הם מחליטים להתפצל (מסיבות מס או וואטאבר) הם לא יכולים לגרום ללקוחות ניתוק מוחלט של השירות . זה מינימום של הגינות.

לא יודע מה רמת ההגינות שאתה מצפה מחברות אנ״ש כאלה , אבל אני לדעתי זה המינימום.
לא מדובר בסיפור גדול , אף אחד לא מבקש שיתנו תמיכה, פשוט להוציא קובץ עידכון עם הכתובות המעודכנות או קובץ הסרה לגמרי של התוכנה בחינם למי שרוצה (זה ממש לא סיפור אני כתבתי לבד סקריפט שמסיר את התוכנה תוך שעתיים עבודה )

ההתנערות עולה להם הרבה יותר בזמן ובכוח אדם שלא לדבר על הנזק התמיתי
אלא מה, שזה לא מזיז להם , או בגלל שהם חושבים שהציבור שבוי אצלם , שזה בעיה בפני עצמה או בגלל שלא מזיז להם שהחברה תסגר והם יעשו את הכסף מהמכשירים המוגנים או כל סיבה אחרת שכולם בעייתיות בפני עצמם.

• הוסף לסימניות
ממש לא נכון
חבל לדבר בלי ידע.
הם לא יכולים לגרום ללקוחות ניתוק מוחלט של השירות
נציב לא גרמו ללקוחות אוקיימיל ניתוק מוחלט, הפיצול של חברות ארע מזמן ממש- והרבה מהלוקוחות אוקיימיל התקינו את התוכנה הרבה לאחר הפיצול.
השינוי היה בטריפל סי בלבד.
הרבה יותר הגיוני מטריפלסי לדרוש לטפל בבעיות של הלקוחות שלהם מאשר מחברה שקיבלת ממנה שירות ח''פ בתשלום ח''פ

• הוסף לסימניות
מי שהתקין את החסימה של נתיב בלי לברר שהמייל גם קשור אליהם באמת בעיה שלו

אבל יש המון לקוחות של OKMAIL שהתקינו לפני שנים את תוכנת החסימה בידיעה ברורה ובהבטחה מנתיב שזה לא יחסום את המייל של עצמם.

הם לא יכולים לקום בוקר אחד ולמכור את החברה לצד ג' ולהשאיר את הלקוחות הקודמים עם הלשון בחוץ .

כל החלקלקות המשפטית , זה לא אנחנו זה הם , זה חברה נפרדת וכדו טוב לחברה שמוכרת ברי מים ב 8000 שקל לזקנים בני 80 , לא לחברה שבנויה על שירות לקוחות.

• הוסף לסימניות
אוקיימייל זה חברה נפרדת.
פעם ראשונה שאני שומע שזו חברה נפרדת.
מתי הם הודיעו ללקוחות שהם מעבירים את אוקימייל לחברה אחרת?
הקבלות שהם שולחים במייל אמנם מגיעים מטריפל סי, אבל על החתום "טריפל סי - נתיב",
גם כאן http://files.okmail.co.il/ חתום טריפל סי - נתיב.
המוצר שווק על ידי נתיב, הם הכריחו את הלקוחות לקנות את הסטיק אצלם דווקא,
בקיצור, סיפור מוזר.

• הוסף לסימניות
זה לא כך.
אבל נניח שכן-
קנית מקרר ואחרי חמש שנים הוא נשבר, והאחריות לשנתיים.
קנית אותו בידיעה ברורה הוא יחזיק 10-
מה לעשות. אין לך אחריות. לא מבינה מה יש לבוא להתלונן אחרי 10 שנים ולהגיד- וואלה המוצר שלכם לא עובד פתאום.
עבר זמן, דברים משתנים מתעדכנים.התוכנה שהתקנת בעבר מן ההרכח עברה שינויים. (מה גם שהשינוי כאן לא היה של נתיב אלא של טריפלסי הלקוחות יודעים בדיוק למי הם משלמים. וזה לא לנתיב.) עד עכשיו המוצר שלנו עבד לך? מעולה!
רוצה מוצר חדש יותר? תשלם!!
על שירות ח''פ אתה לא יכול לבקש שירות. נקודה.
והמציאות מוכיחה שהלקוחות מתקינים שוב את התוכנה- בלי הידיעה הברורה שאתה כל כך בטוח בה...

• הוסף לסימניות
תתקשר עכשיו לקו של חברת נתיב:
074-700-1-700
"למייל הכשר - אוקימייל הקישו 9"
למכירות הקישו 1, לתמיכה ובירור בכל נושא אחר התקשרו ל... (טריפל סי)"
כלומר, עד היום נתיב משווקים את המוצר הזה.

מייל זה לא מקרר, זה כמו שסלקום פתאום יורידו את האנטנות שלהם בכל הארץ, כי הם לא הבטיחו אחריות על האנטנות לנצח... מי שרוצה יכול לשלם 150 שקל כדי להתחבר לאנטנות החדשות.

אני לא בא לתקוף סתם, אני מניח שחברת נתיב יכולה לספק לנו איזשהו הסבר על זה, אני מקווה שמישהו מטעמם מסתובב כאן בפורום ויכול להסביר לנו מה קרה בדיוק.

• הוסף לסימניות
"למייל הכשר - אוקימייל הקישו 9"
ודאי- זה כמו שיש שם שלוחה של הסמארטפונים.
פשוט שלוש חברות.
והלקוחות שהקישו אחת- הם בידיעה הגיעו לסינון אתרים לא לאוקיימייל.
מה יש להתקשר לאתרים ולהתעצבן על אוקיימייל- תפנה למי שאתה משלם לו ותתעצבן עליו.
כמו שאם יש לך סמארטפון ויש לך תלונה על השירות- מגוחך להתעצבן על אתרים.

מייל זה לא מקרר,
זה הענין- שנתיב אתרים- נתנו ללקוחות אוקיימייל שירות של תוכנה חסימה מוחלטת
לא של מייל.

אני מניח שחברת נתיב יכולה לספק לנו איזשהו הסבר על זה
מוזמן להרים אליהם טלפון.

• הוסף לסימניות
ודאי- זה כמו שיש שם שלוחה של הסמארטפונים.
פשוט שלוש חברות.
אם אני מתקשר לתדיראן, ושומע למקררים הקש 1, למזגנים הקש 2, וכן הלאה, אני לא יחשוב שזה שלוש חברות. זה חברה אחת שיש לה כמה מוצרים.
לקוח שלוחץ 1 ומקבל מענה נציג על תוכנה שחוסמת לו הכל להוציא המשווק בשלוחה 3,
לא יכול לקבל את ההסברים שלך בשום אופן.
אני לקוח נתיב ומאד מרוצה, ומסתכל על האשכול הזה מהצד, זה לא נוגע אלי כי אין לי אוקימייל.
אבל ההסברים שלך, רק משכנעים הפוך מהכיוון שאליו אתה רוצה להוביל.
אם לנתיב יש הסברים משכנעים יותר, שיאמרו אותם, ואם אלו ההסברים שלהם, עדיף שלא יתנו הסברים.

• הוסף לסימניות
ברצוני לעזוב את אוקימייל מישהו יודע איך מעתיקים את כל תיבת הדואר משם?

• הוסף לסימניות
תוספת להודעה הקודמת, זה מתוך האתר של אוקיימייל:
הורדת חסימה של נתיב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה