אוקי... אז הנה דוגמית קטנה מהספר - כנסו ותהנו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י smadar5;683160:
הנוף בחלון לא מסתדר עם המסדרון. לפי אייך שזה מצוייר היה צריך לראות את המסדרון מהחלון.
אלא אם כן המסדרון ממש קצר ומתחיל בסוך של החלון, שזה לא כל כך הגיוני.
!
יו, נכון!
איך לא שמתי לב.. (: תודה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;683215:
יו, נכון!
איך לא שמתי לב.. (: תודה!!!
גם אני שמתי לב רק במבט שני מקרוב, וסתם רעיון-שימי במקום החלון ציור של לוח כל שהוא או תמשיכי את הרקע של הקיר, בלוני הדיבור ממילא מסתירים חלק ניכר מהרקע.

• הוסף לסימניות
ספר מדהים ויפה

ביתי השנה התחילה ללמוד אנגלית וזה מאוד מושך אותי לקנות לה לכבוד חנוכה
דרך אגב, כמה עמודים מכיל הספר?
וחשוב לי לדעת האם הספר עבר הגהה מדוקדקת
הציורים נפלאים ומלאי חן

• הוסף לסימניות
לבקשת הכותבת אני מעלה את המייל שלה,
להערות והארות.
(אפשר גם להחמיא על הציורים אם רוצים :) סתם :rolleyes: )
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מהמם!
האמת שחיפשתי כבר בחנויות השבוע, ולא ידעו על מה אני מדברת...
מחכה לקנות לילדיי בשבוע הבא!

• הוסף לסימניות
בעז"ה מחר זה אמור להגיע לחנויות!
מקווה שלכולן...
לפעמים התפוצה אורכת מעט יותר זמן מהמשוער.

• הוסף לסימניות
הילד בערסל חולם על עבודה? לפי הכיתוב זה להפך..

• הוסף לסימניות
מהמם! אני כבר שבועיים מחפשת את זה בחנויות. כשהייתי ילדה קטנה היה לי משהו כזה של 1000 מילים ראשונות, ומאז אני חולמת להשיג לילדים שלי דבר כזה. נקווה ששבוע הבא נמצא את זה!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה