אוקי... אז הנה דוגמית קטנה מהספר - כנסו ותהנו!

• הוסף לסימניות
התלבטות קשה אילו עמודים להעלות :)
אבל בסופו של דבר אני מקווה שתקנו את הספר בכל מקרה,
ותוכלו להינות מכל העמודים גם יחד....
אשמח לשמוע הערות והארות, (גם מחמאות גרידא מתקבלות בשמחה ;))
למרות שהספר כבר לא יכול להשתנות, אבל תמיד חשוב לשמוע לפעם הבאה.
תודה!
נ.ב. בעמוד של גן החיות עוד אין כיתוב, בספר יש כמובן..

כמובן וכמובן שכל הזכויות שמורות מאד,
אין להוריד למחשב, לשמור להדפיס או להשתמש וכל השאר.

הערה חשובה - הטקסט לפני הגהה.

• הוסף לסימניות
נמצא כבר בחנויות?
מה המחיר?
אני הקונה הראשונה!
ספר מקסים ומזמין!

• הוסף לסימניות
בעז"ה בתחילת שבוע הבא, ואני עוד לא יודעת מה המחיר..
תודה!

• הוסף לסימניות
איך אני אוהבת את הציורים האלה עם כל הפרטים הקטנים שכמה שמסתכלים עליהם מגלים עוד משהו ועוד משהו!
האיורים שלך מקסימים, גם אני מחכה שיופיע בחנויות.;)

• הוסף לסימניות
אהבתי במיוחד את דף הצבעים, צבעוני ויפיפה!!

• הוסף לסימניות
מדהים! מדהים!
כיף להסתכל, סוף סוף יש גם בציבור שלנו, ספר כזה באיכות וביופי.

• הוסף לסימניות
מיוחד!!
מצידי שילמדו מכזה ספר בביה"ס....:)
(ככה בטח הייתי יודעת "משהו" אנגלית :D

• הוסף לסימניות
בהצלחה רבה! נראה מ-ק-ס-י-ם! כמה שמסתכלים מגלים עוד ועוד דברים. אני מאד רוצה לקנות כזה לילדים השאלה אם הגיל שלהם מתאים.(6 ו-7.5).הם מאד אוהבים סגנון כזה של ספרים.(בעברית...)

• הוסף לסימניות
מקסים, מקסים! הרבה עבודה, הא?!...

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים מדהים!
עשוי בצורה הכי מקצועית ומושכת בעולם, ממש מעורר קנאה יוקדת.

• הוסף לסימניות
יפיפה ומלא חיים

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
גם בפרטים הקטנים ביותר

• הוסף לסימניות
מקסים ומפתה. מותר לך למכור? יש מחיר לחברי הפורום? אם כן - ארצה כמה וכמה.

• הוסף לסימניות
One of a Kind!
מעולה!
אני כבר עושה לזה פרסומת זוטא עם המורה לאנגלית שאני הגרפיקאית שלה....

• הוסף לסימניות
וואו!
איזו השקעה!
מדהים ומיוחד!
אשמח לקנות- נראה מתוק ומעניין!
רמה של ציור מקסימה וקלילה!
אהבתי מאוד!

אם זה בסדר יש לי מספר הארות:
1- כדאי לשנות את הכתב באנגלית לכתב שיותר קל לקרוא- בעיקר מכיוון שהוא מיועד להקל בלימוד השפה, עדיף כתב יותר "עגול"...
2- את הכיתוב של האנגלית באותיות עבריות (איך לקרוא)- לכתוב בכתב שונה מהתרגום לעברית, זה קצת מבלבל...
3- אם זה ספר ללימוד אנגלית- רצוי להיות נאמן לתרגום, לא? לפעמים התוכן שונה באנגלית ובעברית, וזה רק אותו נושא...
4- בקטנה: בציור של הפעלים- בתמונה האמצעית- כדאי להוסיף לילד משמאל קצת שיער במצח...
--- בכיתה- יש קצת משהו לא הגיוני- הנוף שמשתקף מחלון הכיתה לא מסתדר עם הרקע שיש מאחורי הילד שמציץ מפתח הכיתה...
5- כדאי לשים לב שהכתב לא נעלם- לפעמים בלון הדיבור מכסה את האותיות/הניקוד, לפעמים הרקע מעלים את המילה כי היא בצבע דומה (למשל בציור של הכיתה- מעל הלוח), בבלון אחד נראה לי שחסר טקסט (אצל התוכי שיושב בכלוב בכיתה), הצעדים המקסימים שמחברים בין האיים מסתירים מילים וקצת מקשים על הקריאה...

סליחה על ההארכה,
פשוט הרגשתי שמצאתי סופסוף ספר שאני רוצה לקנות (אם הכיס יאפשר לי), אז התחברתי אליו...:)

• הוסף לסימניות
תודה ort -
1. הערה חכמה, תודה,
2. אני לא סבורה כך, אבל שומעת...
3. זה כבר החלק של המחברת, לא לחינם היא כתובה על הכריכה!
4. אוקי (:
בכיתה - הנוף מהחלון הוא של החצר, מהדלת - של הפרוזדור.
5. זו הערה לגרפיקאית, למרות שאני עימדתי את רוב הספר בסוף העברתי את העמודים האחרונים אליה, במקרה את זה לא אני עשיתי, אבל ההערה נכונה.
הצעדים נורא חמודים בעיני, אבל באמת חבל שהמילים עולות עליהם.

שמחה שהארכת (: ושהתחברת!
ותודה לכולם על הפרגון והשמחה!

• הוסף לסימניות
אני מקנא באלה שיודעים להעמיד עולם שלם בציור אחד.
אני הייתי משתגע...
ספר שעושה חשק לקנות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה