דרוש מידע אוקסיג'ן ג'ל ואוקסיגן ספריי

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין אוקסיג'ן ג'ל ואוקסיג'ן ספריי והאם הג'ל בדילול יכול לשמש כתחליף לספריי.

• הוסף לסימניות
הג'ל גרם לצבעי הבגדים לדהות. והבגדים יצאו משופשפים מאוד.
הספריי משאיר לך את הצבע בבגדים חי כמו מהחנות..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הג'ל גרם לצבעי הבגדים לדהות. והבגדים יצאו משופשפים מאוד.
הספריי משאיר לך את הצבע בבגדים חי כמו מהחנות..
האשמה חמורה לחברה מכובדת כ"סנו"

מענין אם עוד סבלו מזה.

לעצם הענין: הריכוז בספריי יותר גבוה וצריך לשים פחות חומר

• הוסף לסימניות
במקרה, לפני הרבה זמן שאלתי את סנו והם הסבירו לי שיש הבדל מהותי בין רסס וכבס לבין האוקסיג'ן.
הרסס וכבס, ניתן לרסס ולכבס גם אחרי יום יומיים שבוע שבועיים והבגד לא נהרס, אולם אחרי ריסוס של האוקסיג'ן, צריך לכבס מיד תוך כמה דקות ולכן יש בגדים שבהחלט יכולים להיהרס אם לא כובסו סמוך לריסוס.

• הוסף לסימניות
מהספריי לא נהרס לי.
מהג'ל כן.

• הוסף לסימניות
הג'ל אמור להיכנס למכונה אחרי פעולה של 10 דקות

• הוסף לסימניות
אני אישית משתמשת בשתיהם בו זמנית לכביסה לבנה
מרססת על כתמים, והג'ל במכונה.
תוצאה מעולה
לא ראיתי שחיקה, להיפך, הבגדים יוצאים כחדשים

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בג'ל במכונה. והחולצות מבהיקות ולא שחוקות\ משופשפות כלל.
מוצר מעולה!!

• הוסף לסימניות
במקום האוקסיג'ן ג'ל, התחלתי לאחרונה להשתמש בוניש קליה (אבקה, מוסיפים קצת לאבקת כביסה הרגילה) ועובד הרבה יותר טוב לדעתי

• הוסף לסימניות
הג'ל לא מדהה. אם משהים לשעות לפעמים יכול להיגרם נזק לבגד.
אני משתמשת בג'ל בעיקר לכתמים ממוקדים, שופכת מעט, לוקחת מעט סיכון של דהייה ומחכה כשעה, (20 דקות לא מספיק עוזר) ומכבסת.
לתא האבקה במכונה יעיל יותר להוסיף קליה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה