אוקסיג'ן ספריי

• הוסף לסימניות
מענין אותי אם גם לכם זה קורה:
החלטתי במקום לקנות כל פעם ספריי חדש למלא מהמיכל הגדול (הגיוני- לא?)
זה הולך אצלי בכמויות בלע"ר
אבל כל פעם אחרי מילוי הספריי נהרס ומשפריץ זרזיף דקיק וישר ולא "ספריי"
וזה קרה לי לא פעם.
נשמע לי כמו טריק שלהם.. אבל אולי אני מדמיינת...
ניסיתי להעביר למיכל מילוי של וינדולין ריק אבל זה מידי סמיך ולא השפריץ טוב...
זה תופעה או תופעה רק אצלי?? (זה קרה לי לפחות ב-3 מיכלים)
תודה.

• הוסף לסימניות
תופעה מעצבנת ביותר, זה קרה גם לי ביותר משלושה מיכלים, לדעתי הם עושים את זה בכוונה, כדי שנהיה חייבים לקנות תרסיס חדש.

הלוואי שמישהו יביא פה פתרון בשביל זה, כי אני מיואשת כבר...

• הוסף לסימניות
ודאי שזה קורה,
המיכל הגדול הוא ממש סמיך ומרוכז לעומת התרסיס... ולכן מאוד קשה לרסס איתו...

• הוסף לסימניות
תמיד, אבל תמיד
לקראת סופו של מיכל הספריי, המרסס שובק חיים הוא לא שורד ...

• הוסף לסימניות
אצלי זה לפעמים מצליח ולפעמים לא,
לא נראה לי שזה בכוונה, ככה זה המוצרים בימינו, הכל זול - הכל זבל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחליאלי;918325:
אצלי זה לפעמים מצליח ולפעמים לא,
לא נראה לי שזה בכוונה, ככה זה המוצרים בימינו, הכל זול - הכל זבל...

ודאי שזה בכוונה! ככה זה בימינו, הכל יקר - הכל זבל...

יש גם מיכלים של אמה לכלים עם משאבה - שפשוט אי אפשר לפתוח את הפקק של המיכל! כדי שלא תוכלי למלא אותו!!:eek:

(היה פעם בעיתון משפחה כתבה על איך יושבים מיטב המוחות וחושבים איך לייצר את המוצרים כך שהם יתקלקלו ויהרסו קצת אחרי תקופת האחריות...)

• הוסף לסימניות
הזוי!גם לי זה קורה תמיד.
ותמיד אבל תמיד,גם הרצפה נהנית מאיכות החומר...:mad:

• הוסף לסימניות
משמח לשמוע שאני לא הוזה... :)
אם מישהי הצליחה להעביר את זה לסוג אחר של מיכל שכן משפריץ טוב (כמו שאמרתי בגלל הסמיכות לא כל מיכל מתאים)
אשמח לשמוע!! אצלי זה ממש הכרחי בכל כביסה של ילדים וכביסה של חולצות ואני משתמשת המון!! במצב של זרזיף דק זה מאבד את כל האפקט... מה הם בדיוק תיכננו כשכתבו על המיכל הגדול שאפשר להשתמש ישירות על הכתם??

ועוד שאלה- יש מצב שזה מכיל חומר שמגרה עור רגיש? החומר הוא חריף זה אני יודעת אבל אני חייבת לשים את זה בבגדים! (בתא של המכונה אני מכניסה קליה) יש למישהי מידע??

• הוסף לסימניות
זה חומר חריף, ומגרה עור עדין,
אימי רגישה ועובדת איתו המון ורק עם כפפות !!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה.
לא הבנתי את הסיבה....
עכשיו אני יודעת לא לנסות שוב.
ואכן, גם אני משתמשת עם כפפות, כי אם לא זה ממש צורב לי!
ועושה כתם לבן על האצבע,
ואין לי עור רגיש במיוחד, כמה שידוע לי

• הוסף לסימניות
זה קורה בגלל סמיכות החומר.
אני תמיד שמה 1/3 מיכל חומר ו- 2/3 מים -פחות או יותר, וזה מדלל את זה יופי ועובד טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ngraphic;918407:
זה קורה בגלל סמיכות החומר.
אני תמיד שמה 1/3 מיכל חומר ו- 2/3 מים -פחות או יותר, וזה מדלל את זה יופי ועובד טוב

רעיון מעניין,
וגם חסכוני...

• הוסף לסימניות
הסנו אוקסיג'ן במיכל הוא לא אותו דבר כמו הספריי, ואין לו את אותו אפקט. (עם עדיפות לספריי, כמובן)
(שמתי לב לזה גם בסנו אנטי קאלק)

את גם שמה קליה במכונה וגם מרססת אוקסיג'ן????
נראה לי שזה לא הכי מומלץ בעולם..

• הוסף לסימניות
האטקסיג'ן במיכל ללא תרסיס מכיל חומר חזק פי כמה אבל.... הבגדים דוהים:(

• הוסף לסימניות
מענין, לא קרה לי.

• הוסף לסימניות
קרה לי אין סוף פעמים עד שהתיאשתי והתחלתי לקנות קבוע את הספריי למרות שאני משתמשת בכמויות.
כל העמדת מכונת כביסה לקחה לי כפול זמן בנסיונות לחלץ חומר מהשפריצר... חשבתי שאני היחידה שמתלוננת.... טוב לשמוע שלא.

• הוסף לסימניות
החומר במיכל הוא אוקסיג'ן ג'ל (עד כמה שזכור לי זה אפילו כתוב על האריזה)
ולכן ברור שלא יצא טוב בשפריץ כי הוא סמיך יותר.
ואכן הוא גם צורב, אני לובשת כפפות ניילון כשאני משתמשת בו.

רעיון להוסיף מים, ננסה את זה בבית, השאלה כמה השפעה תהיה לחומר יחד עם המים.

• הוסף לסימניות
אני ממלאת את האוקסיגן הקטן עם המברשת

נפתח אמנם רק עם סכין אבל עובד מצוין.

• הוסף לסימניות
אני מנקה את נקבוביות ההשפרצה, עם מחט דקה. לפעמים החומר פשוט מתייבש ומתאסף בגוש על חורי ההשפרצה.

• הוסף לסימניות
קניתי בקבוק שפריצר שמיועד לריסוס ריק בחנות של ח"פ עלה לי 6 ש"ח ואני משתמשת בו מצוין להרבה מטרות.
בקבוק אחד מילאתי באקונומיקה
אחד באוקסיג'ן וכן הלאה.
מחזיק הרבה יותר מהשפריצרים המקוריים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה