אוקסיג'ן ספריי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושנה ויזל;918713:
קניתי בקבוק שפריצר שמיועד לריסוס ריק בחנות של ח"פ עלה לי 6 ש"ח ואני משתמשת בו מצוין להרבה מטרות.
בקבוק אחד מילאתי באקונומיקה
אחד באוקסיג'ן וכן הלאה.
מחזיק הרבה יותר מהשפריצרים המקוריים.

גם אני קניתי כאלו פעם עד שהכנסתי בזה חומר חריף כנראה והבקבוק נמס וחורר לי את המדף בארון.
מאז אני לא קונה כאלו בקבוקים...

ואגב זה לא חומר שהיה כתוב עליו שהוא חריף או להשתמש רק עם כפפות. אבל הבקבוק נמס...

• הוסף לסימניות
זה קרה לי גם הספריי "המקורי" אני קניתי תרסיס ריח במיכל שקוף של גלייד וכשזה נגמר אני ממלאת באוקסיג'ן, באקנומיקה, בחומץ, ההשפרצה שלו יותר רחבה ויתר נוחה לטעמי.

• הוסף לסימניות
כמו שתקוה כתבה, הזהרו מחומר חריף במיכל פלסטיק,
גם לי מיכל השפרצה עם אקונומיקה נמס.
חפשו מיכל מה שיותר קשיח.
ואם החורים נסתמו, שפכו בזהירות קצת מים חמים על הפיה להמסת הגושים
(כדאי להתרחק מהאדים של החומר החריף).

• הוסף לסימניות
אני מערבבת 3\1 מים על 3\2 אוקסיג'ן וזה מעולה! יש לי את השפריצר כבר 3 שנים ושורד.
את החומר מהבקבוק אני שופכת לתא שבמכונה בלי מגע יד. אז כמעט ולא קורה לי שאני מקבלת כויות מהחומר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה