דרוש מידע אורגניסט/ית? אני מחפשת המלצה על אורגנית.

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות אורגנית לבת 15 שהתחילה עכשיו ללמוד.
והיא ממש בעניין ומנגנת יפה.

אני מעונינת להשקיע באורגן טוב ואיכותי. אבל לא משהו מידי יקר.
יש לך המלצה על משהו כזה?
ואיפה אפשר לקנות, מקום טוב אמין וזול.
תודה!!!

• הוסף לסימניות
אין לי מושג.
כי אין לי אפילו סדר גודל. כמה עולה ומה נקרא יקר ומה זול.
אורגנים עולים בין 1000 ש"ח (יש פחות מזה אבל זה צעצועים) ל20,000 ש"ח.
אבל אורגן איכותי מתחיל במינימום 3,000.

• הוסף לסימניות
אם זה משהו ביתי קורג PA300 מספיק, ואם יש תקציב יותר גדול PA700 ובשלב הבא הייתי ממליץ על ימאהה טיירוס.
אפילו טיירוס 3!

• הוסף לסימניות
אורגן טוב למתחילים: ימאה e463:

• הוסף לסימניות
אם זה משהו ביתי קורג PA300 מספיק, ואם יש תקציב יותר גדול PA700 ובשלב הבא הייתי ממליץ על ימאהה טיירוס.
אפילו טיירוס 3!
pa300 עולה בסביבות 3000.
pa600 עולה בסביבות 4000
pa700 עולה בסביבות 5000 (אין כמעט להשיג חדש, יש מחסור)

• הוסף לסימניות
אורגן טוב למתחילים: ימאה e463:
הערה - אחרי שנה פלוס מינוס המתחילים כבר מאבדים עניין בצעצועים האלו ומחפשים לקנות אורגן חדש ויותר מתקדם, אז אם יודעים שהולכים להשקיע בזה זמן אז כבר כדאי ללכת על אורגנים יותר מתקדמים כבר מהתחלה.

• הוסף לסימניות
הערה - אחרי שנה פלוס מינוס המתחילים כבר מאבדים עניין בצעצועים האלו ומחפשים לקנות אורגן חדש ויותר מתקדם, אז אם יודעים שהולכים להשקיע בזה זמן אז כבר כדאי ללכת על אורגנים יותר מתקדמים כבר מהתחלה.
בתחילת הדרך? לא חושב שמומלץ להשקיע +5,000 ש"ח. אבל כל אחד יעשה כראות עיניו, וינהג לפי העניין.

• הוסף לסימניות
אני קניתי אורגן ימהה דגם psr-E373 עלה 1000 ש"ח
ממש טוב מרוצה ממנו , ללא מקצבים ותוספות

• הוסף לסימניות
בתחילת הדרך? לא חושב שמומלץ להשקיע +5,000 ש"ח. אבל כל אחד יעשה כראות עיניו, וינהג לפי העניין.
אם בכל מקרה הוא יוציא 5000 עוד שנה וחצי שנתיים - אז תוציא אותם כבר עכשיו, במקום לשלם 1000 ואז 5000.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מתוך נסיון:
להתחלה משהו איכותי - ימהה PSR 463
עולה בסביבות 1700 ש"ח
אפשר להשיג בכל חנות כלי מוזיקה
או לבדוק בזאפ השוואת מחירים או משהו כזה...
שקל לא יותר
לא כדאי לבלבל מישהו מתחיל אם אורגן כמו קורג

• הוסף לסימניות
מתוך נסיון:
להתחלה משהו איכותי - ימהה PSR 463
עולה בסביבות 1700 ש"ח
אפשר להשיג בכל חנות כלי מוזיקה
או לבדוק בזאפ השוואת מחירים או משהו כזה...
שקל לא יותר
לא כדאי לבלבל מישהו מתחיל אם אורגן כמו קורג
תודה.
לכמה זמן זה יכול לשמש אותה עד שהיא תרגיש שהיא רוצה משהו יותר מתקדם?

• הוסף לסימניות
לכמה זמן זה יכול לשמש אותה עד שהיא תרגיש שהיא רוצה משהו יותר מתקדם?

אני לא יודע מה יהיה קצב ההתקדמות שלה ורמת הרצונות שלה בהמשך...
אבל זה אורגן עם סאונד מעולה וכייפי
אפשר לנגן איתו ממש הרבה זמן
גם אני בתור קלידן בחתונות אוהב לעיתים להשתעשע עם הארגן הזה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה