אורגנית לילדים

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לקנות אורגנית בשביל התחלת למוד עבור ילדים.
רציתי לשאול, מה מומלץ, איזו חברה, עם מה יש לכם נסיון?
כמו"כ האם משהו שמע על חברת מדלי?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מניסיוני, אורגנית קסיו לילדים היא מאוד טובה, בעיקר בגלל השרידות הגבוהה שלה, יש לי אורגנית כזאת כ- 13 שנה, והיא פועלת מצויין.
הייתה לי אוגנית של מדלי, ובאמת הצלילים יפים, אך השרידות נמוכה יותר
מקווה שעזרתי

• הוסף לסימניות
משהו יכול להמליץ על דגם של ימהה, משהו בסביבות ה- 500 ומעט מעלה.
פשוט, אין לי ממש מושג בתחום הזה.
תודה.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה יד שניה יש לי להציע לך. לא שלי אך אוכל לברר עבורך.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע במה מדובר, ומה המצב של האורגנית, וכמובן, המחיר.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
עכשיו כבר מאוחר להתקשר, אברר בעז"ה מחר.

• הוסף לסימניות
האורגנית של ימהה והם מוכרים אותה ב350 ש"ח.

• הוסף לסימניות
תודה על האינפורמציה.
חשוב לי לדעת באיזה דגם מדובר ומה מצב האורגנית.
אם לא קשה לך לברר לי, או אולי תכתבי לי באישי טלפון שלהם, וכך נחסוך את ה"טלפון השבור".
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה