גם אני,מחפשת לקנות אורגנית לילד בן 12 שלומד נגינה.
עדיפות של ימאהה אלא אם כן יש הצעות קונקרטיות באותה רמה ובאותו טווח מחיר.
המורה שלו לנגינה אמר לי שהוא מאד מוכשר ולא לקנות לו דגם בסיסי כי מהר מאד ירצה להשתדרג.
התקציב שלי כרגע נמוך (עד 1000)
ראיתי ביד 2 מודעה של אורגנית ימאהה דגם PSR-550.
אני לא מצליחה לאתר מידע/ המלצות על הדגם הנ"ל.
@ווילי וונקה (או כל אחד אחר שמבין בענין)תוכלי לעזור לי בנושא?
לא מכירה את הדגם הספציפימחפשת לקנות אורגנית לילד בן 12 שלומד נגינה.
המורה שלו לנגינה אמר לי שהוא מאד מוכשר ולא לקנות לו דגם בסיסי כי מהר מאד ירצה להשתדרג.
תודה על המענה, עוזר לי מאד!כדאי לשאול בת כמה האורגנית כי זה לא דגם חדש
הוא מכיר 473 מקרוב?תודה על המענה, עוזר לי מאד!
השאלה אם זה שווה ערך לpsr473 שזה הדגם שהבחור שלי חושק בו וקראתי עליו המלצות רבות.
מחפשת לקנות אורגנית לילד בן 12 שלומד נגינה.
מעונינים למכור אורגנית ימהה דגם 373 במצב חדש חדש!!!!!!אשמח להמלצה לאורגנית (בתקציב של בערך 1000)
למתחילים... אבל, שלא יהיה מידי פשוט, שיהיה רלוונטי גם קצת להמשך...
וכן, אשמח למידע אם לימוד עצמאי יכול להיות אפקטיבי ואם כן, אם אפשר המלצות...
תודה רבה!!
זה לא המחיר הרגיל שלה? כמה גמיש ומאיפה בארץ? וכמה בלי הנרתיק?מעונינים למכור אורגנית ימהה דגם 373 במצב חדש חדש!!!!!!
כולל נרתיק+ שנאי
מעולה למתחילים!!!!
במחיר של 1,000 ש''ח
פרטים בחתימה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //