דרוש מידע אורגנית קורג 600 - 7000 היכן כדאי לקנות

• הוסף לסימניות
נשמח לכל תשובה!

• הוסף לסימניות
כאן אני רואה שהמחיר הוא 3280 ש"ח ל600 מה בערך המחיר לזה?

• הוסף לסימניות
אם טוב לך יד שניה במצב מצוין ותקין לחלוטין תשלח לי במייל הצעת מחיר MOSHE223300
עם מקצבים שקיבלתי בזמנו... לא רעים בכלל

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
האורגן שלי כמו חדש...
חבל לך על הכסף....
עם מקצבים משובחים

• הוסף לסימניות
סמט 3490
עולם המוזיקה 3500 ש"ח
וכאן רק 3280

• הוסף לסימניות
סמט 3490
עולם המוזיקה 3500 ש"ח
וכאן רק 3280
תקנה מאיפה שהכי זול. סטים תמיד תוכל למצוא, אל תקח את זה בחשבון.

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות אורגנית יד שניה קורג 500 /600 במצב מצוין
אודה להצעות למייל rhoff60 גימייל קום
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני חושב שמאד כדאי לקנות בסמט.
לא יודע אם יקר או זול אבל בכל אופן הם נותנים המון סטים וכן הם נותנים שיעורי הדרכה באורגן,
אני מאד נהניתי מהשרות ואע"פ שהמחיר היה טיפה יותר מהרגיל.

• הוסף לסימניות
כאן אני רואה שהמחיר הוא 3280 ש"ח ל600 מה בערך המחיר לזה?
מישה מכיר את החנות הזו
יש גם דגמים ישנים של ימהה כמו 770 וכו'
הם לא עונים בטלפון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה