דרוש מידע אורגנית KORG PA 80

• הוסף לסימניות
יש לי מושכר, (דגם די ישן) ולא כל כך הבנתי איך מאריכים צליל... אשמח אם מישהו מכיר ויסביר לי איך לעשות את זה... תודה!

• הוסף לסימניות
מה הכוונה איך מאריכים צליל?
הארכת סאונד היא ע"י פדאל ססטיין חיצוני שמחברים לקלידים
אפשר לקנות בכל חנות כלי נגינה

• הוסף לסימניות
אין לי פדל, וגם אני לא אקנה, כי הוא לא שלי... הכוונה היא שיש כפתור שעושה את העבודה.. ידוע לי שיש בימהה, השאלה אם גם בקורג יש כזה.

• הוסף לסימניות
אין לי פדל, וגם אני לא אקנה, כי הוא לא שלי... הכוונה היא שיש כפתור שעושה את העבודה.. ידוע לי שיש בימהה, השאלה אם גם בקורג יש כזה.
לא חושבת שקיים משהו כזה באף אורגנית,
איך אפשר לשלוט על זה בכפתור בלבד? זה לא שימושי
יש היום פדאלים זולים מאוד

אני מוכרת פדאל יד שנייה במצב מעולה ב60 ש"ח 👇🏼
1725541611698.png

אפשר לפנות באישי

• הוסף לסימניות
איך אפשר לשלוט על זה בכפתור בלבד? זה לא שימושי
היה לי ימהה A2000 ובאפשרויות של הצליל (VOICE CONTROL) יש כפתור שנקרא SUSTAIN.
באמת אי אפשר לשלוט על זה, זה פשוט לכבות או להדליק. חשבתי שיש משהו דומה גם בקורג.

• הוסף לסימניות
היה לי ימהה A2000 ובאפשרויות של הצליל (VOICE CONTROL) יש כפתור שנקרא SUSTAIN.
באמת אי אפשר לשלוט על זה, זה פשוט לכבות או להדליק. חשבתי שיש משהו דומה גם בקורג.
איזה מעניין...
אני אשת קורגית ולא שמעתי על זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה