אורגנית Roland

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אורגנית Roland שיש בה קלידים שבורים:
יש אפשרות לתקן?
היכן?
שווה לתקן?

כל מידע יעזור.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
מז"א שבורים?
שבורים בפלסטיקה או שפשוט לא עובדים?

• הוסף לסימניות
בכל אורגן ניתן לשנות אפילו את כל הקלידים אפילו לקלידי פסנתר!!!
תשאלו מומחים (כמו כלי זמר)

• הוסף לסימניות
בכל אורגן ניתן לשנות אפילו את כל הקלידים אפילו לקלידי פסנתר!!!
תשאלו מומחים (כמו כלי זמר)

לשנות זאת אומרת להוציא אותם ולשים במקומם אחרים?

וכלי זמר - עדיין קיימים בקינג ג'ורג' בירושלים?

• הוסף לסימניות
מה בנוגע לקלידים שאינם שבורים - אך אינם עובדים?
זה אבק? צריך בשביל זה תיקון מקצועי, או שמספיק לפתוח, לעשות פווו ולסגור?
(היא גם רולנד, אבל זה מן הסתם תקף לכל אורגנית)

• הוסף לסימניות
בד"כ אם זה לא עובד בכלל זה או גומיה קרועה, או אבק דבוק שלא יספיק פוו ואפילו פוווווו... וצריך טיפול יותר מקצועי.
אם תרצו אפשר לפנות אלי באישי

• הוסף לסימניות
נדמה לי שכלי זמר כהיום הם בפייר קינג בתלפיות.

וכן אם יש לך קלידים שבורים ניתן להוציא אותם ולהכניס אחרים במקומם!!

(אני לא אומר שבכלי זמר עושים את זה אך אני מאמין שהם ישלחו אותך למקום המתאים)

אם אני לא טועה ישנה חנות במרכז כלל בירושלים שמפרסמים שהם חנות היבואן של ROLAND (אם אני לא טועה).

הצלחות!!!

• הוסף לסימניות
נדמה לי שכלי זמר כהיום הם בפייר קינג בתלפיות.

וכן אם יש לך קלידים שבורים ניתן להוציא אותם ולהכניס אחרים במקומם!!

(אני לא אומר שבכלי זמר עושים את זה אך אני מאמין שהם ישלחו אותך למקום המתאים)

אם אני לא טועה ישנה חנות במרכז כלל בירושלים שמפרסמים שהם חנות היבואן של ROLAND (אם אני לא טועה).

הצלחות!!!

תודה רבה על המידע!

• הוסף לסימניות
בבקשה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה