יוניט ברקס לא תקיןשלום לכולם
בערב החג גיליתי שאורות הברקס שלי לא נכבים גם כשכיביתי את הרכב,
כמובן שהמצבר נגמר במהלך היומיים האלו..
עכשיו חזרתי הביתה (אחרי עזרה מידידים..) ושוב אותו דבר
אשמח מאוד לעזרה או שפשוט צריך מוסך..
הרכב הוא יונדאי i30
תודה רבה
יוניטהקונטקטור
אתה יודע לכון אותי?תראה למעלה מפסק שיוצא/נכנס
אם לא תצליח תוציא את צמת החוטים של הפנסים האחוריים
תוכךו לכוון אותי?תנתק את המחבר החשמלי שלו
מה יעזור לך הכיון שליאתה יודע לכון אותי?
כי לא מצאתי כזה..
ממש ממש ממש לאפשוט תנתק את המצבר ותחבר שוב מחר בבוקר.
יש הרבה רכבים שניתוק מצבר מחייב מוסך אחרי זה, לא מנתקים מצבר רק לאחר אישור מכונאיפשוט תנתק את המצבר ותחבר שוב מחר בבוקר.
לא לאיש הרבה רכבים
שניתוק מצבר מחייב מוסך אחרי זה, לא מנתקים מצבר רק לאחר אישור מכונאי
יש הרבה רכבים
שניתוק מצבר מחייב מוסך אחרי זה, לא מנתקים מצבר רק לאחר אישור מכונאי
היו לי המון רכבים, מעולם לא שמעתי על כזה דבר.ממש ממש ממש לא
קודם כל אל תצטט אותי עם דברים שלא אני כתבתיהיו לי המון רכבים, מעולם לא שמעתי על כזה דבר.
למיטב ידיעתי אין שום בעיה בלנתק מצבר (חוץ מלכוון את השעון של הרכב מחדש...)
אולי תפרט דגם שמצריך מוסך?
אצלי בבית אם יש הפסקת חשמל כשהחשמל חוזר לא מזמינים חשמלאי.
קודם כל אני מתנצל על הציטוטקודם כל אל תצטט אותי עם דברים שלא אני כתבתי
החלפת מצבר?
המוסך מחבר את הרכב למצבר זמני ורק אז מנתק את שלך
למה?
יש מחשב שזקוק לחשמל תמידי
גם בבית במחשב נייח אתה מחבר אותו לאל פסק למה? כי הניתוק ממקור זרם גורם נזק
אם יש לך סובארו אברכים מודל 1981 אל תתייחס למה שכתבתי..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים