אורז עם ירקות מאודים.

• פותח הנושא E&A
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הערות והארות יתקבלו ב- :)

קבצים מצורפים

• מוקטן חתום 20.jpg
    KB 195.8 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
1+

• הוסף לסימניות
מדהים!
ומאחורי הקלעים, איפה???

• הוסף לסימניות
כשראיתי את שם האשכול שאלתי את עצמי מה כבר יכול להיות מעניין באורז וירקות... מסתבר שמעניין, את מוציאה מאכלים פשוטים מדהים

• הוסף לסימניות
את כל היום מצלמת אוכל עד שאין לך פנאי להרים טלפונים???:D:D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1028307:
את כל היום מצלמת אוכל עד שאין לך פנאי להרים טלפונים???:D:D:D:D
בטח נסית לתפוס אותי ביום ראשון. רק שלא היתי בבית.:(
את מוזמנת לצלצל שוב הערב.

• הוסף לסימניות
;)נראה טעים, מתכון?

• הוסף לסימניות
התמונה מדהימה ביופיה, אבל אם את באמת רוצה הערות, הייתי מוסיפה צבע ברקע, זה יכול להיות בדמות בקבוק שמן זית יפה על יד המזלג, זה יכול להיות שאריות הגמבה, אבל הרקע קצת טפל. נקודה נוספת- הצילום של המפית חד ומשגע ממש מרגישים את המרקם, אבל צלחת לבנה על מפית לבנה קצת חסר לי משהו במקוריות. אבל זה סתם הערות של אחת שלא יודעת לצלם כמוך, אז את לא חייבת להתייחס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משהו אחר;1028397:
התמונה מדהימה ביופיה, אבל אם את באמת רוצה הערות, הייתי מוסיפה צבע ברקע, זה יכול להיות בדמות בקבוק שמן זית יפה על יד המזלג, זה יכול להיות שאריות הגמבה, אבל הרקע קצת טפל. נקודה נוספת- הצילום של המפית חד ומשגע ממש מרגישים את המרקם, אבל צלחת לבנה על מפית לבנה קצת חסר לי משהו במקוריות. אבל זה סתם הערות של אחת שלא יודעת לצלם כמוך, אז את לא חייבת להתייחס.

לדעתי (הדלה והעניה) הצבעוניות של המנה משתלבת מעולה עם הרקע החלק.

• הוסף לסימניות
תמונה יפה מאד מאד!

חלק מהירקות לא שרופים קצת?

• הוסף לסימניות
קומפוזיציה נהדרת, קו נקי וקלאסי.מגרה בהחלט!

• הוסף לסימניות
הבטטה (זה מה שזה?) מידי בוהקת. זה תופס תעין ומפריע, נסי פעם הבאה לשנות זווית.
לטעמי האישי גם הרקע בוהק מידי, והקומפוזיציה טיפה צפופה.
בהצלחה. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה