אורז עם צימוקים ושקדים

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על התמונה?
צולמה בפרוג במסגרת הלימודים

ולא עברה שום עריכה...

• הוסף לסימניות
לא כצלמת:

הבסיס נראה מצויין, קומפוזיציה טובה - עוד קצת וזה היה מושלם.

התמונה נוטה מעט ימינה - הצילום היה אמור להיות בקו ישר (למרות שתמיד אפשר ליישר בעריכה).
מבחינת הצבעים - לדעתי הם צריכים להיות חיים יותר, הירוק, החום ואפילו הלבן - אבל זה דבר שעריכה טובה יכולה לסדר גם כן.
ואחרון חביב - האדים הרטובים שעל דופן הצלוחית גורעים לטעמי מנקיות התמונה - אולי היה טוב יותר לצלם אורז פושר או קר ולא חם.

בשורה תחתונה - תוצאה כזו תוך כדי לימוד נראית לי תוצאה טובה מאוד, אך יש לאן לשאוף לפעם הבאה...

• הוסף לסימניות
אם זאת ההתחלה,כולנו בצפיה להמשך!
הצלחות.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
רק כמה ההערות, שלטעמי היו משדרגים מאוד.
דופן הכלי תופסת מדי מקום. היה כדאי לבוא קצת יותר מלמעלה, כך גם החלק העליון של המנה היה מקבל יותר נוכחות.
חסרה חדות, גם היתי מפקסת על חלק הקדמי של הקערה.
לגבי הקומפוזציה. הייתי מוותרת על הכלי האחורי,
ואת הכלי השמאלי שרק מציץ שם, הייתי מכניסה אותו עוד שמאלה ומרחיקה אותו אחורה.

לגבי הטייה מכוונת של המצלמה, זה דבר מאוד מקובל בצילום מזון.
הטיית המצלמה לימין, מעבירה תחושה, שהאוכל מזמין את הצופה לטעימה, כאילו הוא נופל לו לידיים.
ואילו הטיית המצלמה לשמאל, גורמת לעין לבחון את האוכל.
כאן ההטייה לא מספיק משמעותית ולכן היה עדיף להמנע ממנה.

האדים הרטובים שעל הכלי, לא מפרעים לי אלא להיפך, הם מוסיפים חיים לפריים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אצלי האורז שמעל שפת הכלי חשופ מעולה.
כל עוד והאורז לא שרוף, זה בהחלט יכול להיות ענין של טעם.
לגבי המסך שלך אני לא יודעת.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הבהירה
לא שינית כלום בגוונים?
זה נראה יותר טוב עכשיו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ינאי;1160209:
אהבתי את הבהירה
לא שינית כלום בגוונים?
זה נראה יותר טוב עכשיו
הכנסתי קונטרסט, דבר שמוסיף רוויה מסוימת.

• הוסף לסימניות
תודה
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה