מוכר, חשבתי שזו בעיה שלנו. לאניני הטעם מדובר לא רק בריח לוואי אלא גם בטעם לוואי.לאחרונה יש לאורז (מיה) ריח לוואי מוזר אחרי הבישול
האם נתקלתן בזה?
האם יעזור לשטוף את האורז במסננת תחת מים?
הבו עצות?
תודה
נכון, אז מה הפתרון להחליף חברה?מוכר, חשבתי שזו בעיה שלנו. לאניני הטעם מדובר לא רק בריח לוואי אלא גם בטעם לוואי.
דוקא לא, האורז עם תאריך מצויןלבדוק טוב טוב תאריך
זה לא משנה ואקום או לא
אם הוא יושב הרבה זמן במחסן או של הספק או של החנות
יש ריח
לשטוף בהרבה מים בטרם הבישול.דוקא לא, האורז עם תאריך מצוין
יש רעיון למישהו?
דווקא אצלי שם הבעיה...ממליצה לעבור לסוגת.
איכות שלא משתנה.
סליחה על ההקפצהלשטוף בהרבה מים בטרם הבישול.
בעיני זו חובה בכל סוג של אורז. לא מאמינה שהוא נקי לגמרי.
גם אני קניתי 5 חבילות יחד של מיה בוואקוםסליחה על ההקפצה
השטיפה לא עוזרת (אורז של מיה-סלקטד בוואקום) וגם בוואקום של כי טוב זה היה
יש חברה ספציפית שאתם יודעים שזה לא קיים? או פתרון לעניין?
אני עושה באמת רק אורז צהוב עם הרבה תיבול וא. מרק ואז זה פחות מורגש, אבל להכין מזה אורז לבן פשוט לא שייך
כן בסוגסליחה על ההקפצה
אני עושה באמת רק אורז צהוב עם הרבה תיבול וא. מרק ואז זה פחות מורגש, אבל להכין מזה אורז לבן פשוט לא שייך
אני גם אשמח לשמוע אם יש חברה שמייצרת אורז בוואקום שאין לו ריח לוואיסליחה על ההקפצה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //