דרוש מידע אורטודנטים בבני ברק

• הוסף לסימניות
עשיתם יישור שיניים בבני ברק?
בשלוש ארבע שנים אחרונות,
נשמח לשמוע! לטובת כולם!

רופא פרטי?
מה שם הרופא
ע''י הקופה?
מקרה קלאסי או מורכב?
כמה עלה הטיפול?
מה היה משך הטיפול?

תודה רבה לכל העונים!

• הוסף לסימניות
זה בא לי בדיוק בזמן!!!

אני באמצע בירור
מישהו יש ניסיון יישור שיניים אצל 'מורשת איתן' מרפאה ברח' אונקולוס בבני ברק?
ד''רליאור רובינוב הוא האורטודנט שמה,
כל מידע יעזור

• הוסף לסימניות
זה בא לי בדיוק בזמן!!!

אני באמצע בירור
מישהו יש ניסיון יישור שיניים אצל 'מורשת איתן' מרפאה ברח' אונקולוס בבני ברק?
ד''רליאור רובינוב הוא האורטודנט שמה,
כל מידע יעזור
ד"ר ליאור מעולה!
הוא מקבל גם במרפאת שיניים ברחוב הרב שך
ד"ר גבריאל סינוב.
אני עכשיו מסימת אצלו טיפול במרפאה בהרב שך
נהנתי מאד
שרות מצוין

• הוסף לסימניות
כמה צריך לעלות מחיר ליישור שיניים כולל הרחבת לסת?

• הוסף לסימניות
גם אני מבררת, מתמקדת כרגע במרפאת חיסדא אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות בבני ברק.
חשוב לי בעיקר לשמוע ממי שכבר סיים את הטיפול ועדיין:) מרוצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה