איזו הנחה משמעותית?עם ילד אחד אנחנו מטפלים ממגן אברהם אצל חכמתי.
ועם ילד אחר ביד שרה בירושלים אצל אורטדנטית נחמדה שעושה רושם טוב.
יש פער משמעותי במחיר ומה1,6 ישנה הנחה משמעותית נוספת
כך שדחינו את התור הראשון.
איך עכשיו? עדיין מרוצים?אנחנו עושים עכשיו אצל דר חני הרשקוביץ דרך מאוחדת שיא
היא מקבלת באמרי בינה בירושלים, וממש מרוצים לבינתים
כמה הוא לוקח בערך יודעת?עשינו אצל ד"ר בלוך בבנין שערי העיר בירושלים, היינו מרוצים ביותר!!! ( היתה לנו בעיה מיוחדת) מהמקצועיות , האנושיות וכן מבחינת התורים- בסדר גמור. תוצאות מהירות ומקסימליות! לא יודעת אם מקבל דרך קופות החולים, אפשר לברר אצל המזכירה 029904030
אני הייתי אצל חכמתי והוא הביא הצעת מחיר של 10000 לישור שינים קל ממש ופשוט.יש לנו מאוחדת שיא.
קבלנו במאוחדת הצעה של כ6500
מאוחדת מפרסמים כעת בעתונות טיפולי אורטודנטיה החל מ4000 ש"ח (כותבת מהזכרון. לא דייקתי בסכומים)
התקשרתי למוקד לבדוק זאת
ואמרו לי שמדובר בהנחה של כ1500 ש"ח אבל רק מה1.6.23
כדאי לבדוק מולם.
אין המלצות על אף אורטודנט במאוחדת ???אפשר שוב המלצות עדכניות על אורטודנט מעולה במאוחדת בירושלים?
לי המליצו מאד על ד"ר נועם רק ניסיתי למעלה מ7 פעמים לקבוע תור (כי זה מענה ששולח נציג שיחזור אליכם לקביעת תור) וכל פעם הבטיחו שיחזרו לקביעת תור ולא חזרו, התיאשתי.מישהו יכול להמליץ לי על אחד מאלו?
צפה בקובץ המצורף 2078499
לי אמרו שד"ר נועם רק מייעץלי המליצו מאד על ד"ר נועם
נכון, כי לפי מה שאמרו לי הוא המאסטר והמומחה שמלמד את כולם, אבל בהחלט גם מטפל.לי אמרו שד"ר נועם רק מייעץ
הוא לא הרופא המטפל.
(הייתי אצלו בייעוץ וראיתי איך זה עובד הרופאים נגשים אליו עם כל שאלה)
לגבי זהניסיתי למעלה מ7 פעמים לקבוע תור (כי זה מענה ששולח נציג שיחזור אליכם לקביעת תור) וכל פעם הבטיחו שיחזרו לקביעת תור ולא חזרו, התיאשתי.
אנחנו היינו אצל ד"ר מארק טננבאום (לפני 5 שנים).מישהו יכול להמליץ לי על אחד מאלו?
צפה בקובץ המצורף 2078499
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים