דרוש מידע אורטודנט מומחה עדיף דרך כללית סמייל בירושלים

• הוסף לסימניות
בדגש על אורטודנט מומחה כי אורטודנט רגיל לא רצה להתעסק עם המקרה הזה.

אשמח לשמות/טלפונים

תודה רבה מראש!

היינו כבר אצל ד"ר ליעד בדיחי (כללית סמייל- מלחה) ורוצים חו"ד נוספת
אם יש למישהו המלצות עליה או דיס אשמח לשמוע!

• הוסף לסימניות
איך התרשמת מד"ר ליעד?
ואם אפשר לשמוע כיוון של מחיר?

אפשר גם בהדסה (יש סטודנטים, יש מתמחים ויש רופאים, והבנתי שהרופאים והמתמחים זה אותו מחיר)

• הוסף לסימניות
אם זה מצב מורכב לא בטוחה שנכון לבנות על אורטודנט מקופ"ח
ממליצה לבדק חוו"ד גם בפרטי

• הוסף לסימניות
איך התרשמת מד"ר ליעד?
ואם אפשר לשמוע כיוון של מחיר?

אפשר גם בהדסה (יש סטודנטים, יש מתמחים ויש רופאים, והבנתי שהרופאים והמתמחים זה אותו מחיר)
היתה נראית מקצועית
אבל כן חשוב לי לקבל עוד חו"ד
הבנתי שבטיפול אורטודנטי כל רופא מחליט על דרך הטיפול ואני רוצה לראות אם קיימת עוד דרך מלבד ההצעה שלה

הצעת המחיר היתה כמעט 10 אלף
כולל שתי לסתות וכולל טיפול כירוגי הבקעת שן כלואה

נראה לך מחיר טוב?

• תודה
Reactions: GRN
  • הוסף לסימניות
היתה נראית מקצועית
הבנתי שבטיפול אורטודנטי כל רופא מחליט על דרך הטיפול ואני רוצה לראות אם קיימת עוד דרך מלבד ההצעה שלה

נראה לך מחיר טוב?
תודה על הפירוט
לא כ"כ מבינה במחירים, וזה גם תלוי מקרה
(זה פחות או יותר ההצעה שקיבלנו בהדסה מתמחים, אבל שוב, אי אפשר להקיש ממקרה למקרה)

• הוסף לסימניות
@GRN @שטיסל
אני בדיוק מבררת על ליעד בדיחי, אשמח לשמוח מה עשיתם לבסוף והאם שמעתם המלצות או דיס
תודה

• הוסף לסימניות
@GRN @שטיסל
אני בדיוק מבררת על ליעד בדיחי, אשמח לשמוח מה עשיתם לבסוף והאם שמעתם המלצות או דיס
תודה
הלכנו על המתמחים בהדסה (זה לא מרפאות הסטודנטים, אלא בעלי תואר דר' לרפואת שיניים שעושים התמחות באורתודנטיה, למשל מורכבים יותר)
זה לכאורה לא זול מקופת החולים, אבל יש לי יותר רוגע לגבי איכות הטיפול

• הוסף לסימניות
הלכנו על המתמחים בהדסה (זה לא מרפאות הסטודנטים, אלא בעלי תואר דר' לרפואת שיניים שעושים התמחות באורתודנטיה, למשל מורכבים יותר)
זה לכאורה לא זול מקופת החולים, אבל יש לי יותר רוגע לגבי איכות הטיפול
איפה ניתן לברר על זה, כאילו איך מגיעים אליהם?
הם מקבלים כל אחד?

• הוסף לסימניות
איפה ניתן לברר על זה, כאילו איך מגיעים אליהם?
הם מקבלים כל אחד?
צריך קודם לעשות בדיקה, חינם, אצל הסטודנטים
ואם המקרה יותר מורכב הם שולחים לבדיקה אצל המתמחים
יתכן שאפשר לעשות בדיקה ישירות אצל המתמחים, אבל זה סיפור לתפוס אותם בטלפון

• הוסף לסימניות
היתה נראית מקצועית

נראה לך מחיר טוב?
וואו יש לנו בדיוק את אותו בעיה אשמח לשמוע כמה יצא לך בהדסה ?
אני בדיוק מבררת על זה עכשיו דרך מאוחדת יוצא אחרי הנחות גם כן כמעט 10 א'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה