היתה נראית מקצועיתאיך התרשמת מד"ר ליעד?
ואם אפשר לשמוע כיוון של מחיר?
אפשר גם בהדסה (יש סטודנטים, יש מתמחים ויש רופאים, והבנתי שהרופאים והמתמחים זה אותו מחיר)
תודה על הפירוטהיתה נראית מקצועית
אבל כן חשוב לי לקבל עוד חו"ד
הבנתי שבטיפול אורטודנטי כל רופא מחליט על דרך הטיפול ואני רוצה לראות אם קיימת עוד דרך מלבד ההצעה שלה
הצעת המחיר היתה כמעט 10 אלף
כולל שתי לסתות וכולל טיפול כירוגי הבקעת שן כלואה
נראה לך מחיר טוב?
הלכנו על המתמחים בהדסה (זה לא מרפאות הסטודנטים, אלא בעלי תואר דר' לרפואת שיניים שעושים התמחות באורתודנטיה, למשל מורכבים יותר)
איפה ניתן לברר על זה, כאילו איך מגיעים אליהם?הלכנו על המתמחים בהדסה (זה לא מרפאות הסטודנטים, אלא בעלי תואר דר' לרפואת שיניים שעושים התמחות באורתודנטיה, למשל מורכבים יותר)
זה לכאורה לא זול מקופת החולים, אבל יש לי יותר רוגע לגבי איכות הטיפול
צריך קודם לעשות בדיקה, חינם, אצל הסטודנטיםאיפה ניתן לברר על זה, כאילו איך מגיעים אליהם?
הם מקבלים כל אחד?
וואו יש לנו בדיוק את אותו בעיה אשמח לשמוע כמה יצא לך בהדסה ?היתה נראית מקצועית
אבל כן חשוב לי לקבל עוד חו"ד
הבנתי שבטיפול אורטודנטי כל רופא מחליט על דרך הטיפול ואני רוצה לראות אם קיימת עוד דרך מלבד ההצעה שלה
הצעת המחיר היתה כמעט 10 אלף
כולל שתי לסתות וכולל טיפול כירוגי הבקעת שן כלואה
נראה לך מחיר טוב?
?איפה ניתן לברר על זה, כאילו איך מגיעים אליהם?
הם מקבלים כל אחד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים