התייעצות אורטודנט מומלץ בבני ברק והאיזור

• הוסף לסימניות
שלום
מחפשת המלצות לאורטודנט באיזור בני ברק
אשמח לשמוע מכאלו שעברו כבר שנים מאז שסיימו את הטיפול והשיניים נשארו ישרות
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אחים שלי עשו אצל קוריאל בבני ברק והיו מאוד מרוצים
הוא רופא מאוד טוב ומסיים מאוד מהר ביחס לאחרים (עושה בלי גומיות)
מה שכן המחיר שלו מאוד יקר אצלינו זה היה סיפור מורכב ולכן לקחנו אותו

• הוסף לסימניות
מחפשת גם המלצות. בבני ברק.
האם משיהו עשה במכבי, ד"ר חכמתי?
אשמח לשמוע איך הטיפול, יחס וזמינות.
כמו כן רוצה לשמוע לגבי ד"ר קוריאל. בכמה הוא יותר יקר מאחרים והאם הוא מצדיק את זה.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אותי הזהירו להתרחק מקופות חולים
היות שהטיפולים שם גם ארוכים וגם לא עמידים

• הוסף לסימניות
אף אחד?
לא עשיתם טיפולי אורטודנטיה,
או שמא כולם היו לא מרוצים?
אשמח מאד לשמוע על אורטודנט באיזור בני ברק
שהטיפול שלו נשמר לאורך ימים

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אצל ד"ר רנדל בבני ברק
זה היה לפני 10 שנים פלוס
והכל פיקס!!!!!!!!!!!!!
אמא שלי גם עשתה אצלו כשהיתה בחורה
הרבה הרבה ממליצים עליו ואוהבים אותו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה