אורטופד טוב בבני ברק- בבקשה המלצותיכם!

• הוסף לסימניות
אמא שלי סובלת מאד מכאבי גב. ברמה, שהיא אפילו לא מצליחה לעמוד. רופא המשפחה רשם לה 'טרמדקס', אבל זה מועיל כמו כוסות רוח למת. היא לוקחת ארבעה כדורים בבת אחת וכלום לא עוזר.
אשמח להמלצותיכם על אורתופד טוב בבני ברק, של קופת חולים 'מכבי'.
כמו כן, האם ידוע לכם על כדור יעיל אחר? (כדי שאוכל לבקש אותו מרופא המשפחה לבינתיים, עד התור אצל האורתופד)

• הוסף לסימניות
יש את האורטופד ד"ר בנימין רוזן במרפאת 'מכבי' ברח' הרב שך 60
רופא מעולה,
הוא מקבל היום בין השעות 15:00-20:00 תנסי להתקשר למרפאה תגידי למזכירה שזה דחוף
ויש מצב שהיא תקבל אותך היום.
הטלפון במרפאה: 03-6331333
רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
ניסיתם את שיטת אלכסנדר?

• הוסף לסימניות
מתוך ויקיפדיה:
כשיטה שיקומית היא מסייעת לסובלים ממחושי גב וגפיים, מכאבי ראש, מקשיי נשימה ומצרידות. השיטה גם עוזרת בשיקום נכים ובשיקום לאחר תאונות וניתוחים. כשיטת מניעה, טכניקת אלכסנדר משפרת את יציבתם והתנהגותם הפסיכו-פיזית של מבוגרים וילדים כדי למנוע מהם פגמים פיזים או מנטלים בעתיד.

אמא של חברה שלי מטפלת בשיטה הזאת, ושמעתי ממנה כמסיחה לפי תומה שזה עוזר מאוד. יותר מזה אין לי יותר מדי מידע, אבל אולי כדאי לבדוק.

• הוסף לסימניות
יש שיטות נוספות רק מה שחשוב מאוד!! לברר המון לפני כל דבר שעושים כי גב זה או לכאן או לכאן- יתכן שעושים לכדי להועיל ובסוף רק מזיקים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1107226:
יש שיטות נוספות רק מה שחשוב מאוד!! לברר המון לפני כל דבר שעושים כי גב זה או לכאן או לכאן- יתכן שעושים לכדי להועיל ובסוף רק מזיקים.
אשמח לדעת איזה שיטות מועילות לכאבי גב כרוניים.

• הוסף לסימניות
יש כרופרקטיקה אבל גם היא מאוד מפחידה כי יש כאלה שנושעו ממנה בחסדי שמים אבל יש כאלה שנהרסו לגמרי, זה מה שמפחיד בדבר הזה.
יש כמובן את האופציה הניתוחית, היא מפחידה אבל בחסדי שמים יוצאים ממנה חדשים. סבתא שלי לא יכלה ללכת תקופה ארוכה וזה השפיע על חייה לרעה מאוד. ב"ה עשתה את הניתוח והחלימה לגמרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1107240:
אשמח לדעת איזה שיטות מועילות לכאבי גב כרוניים.
שיטת אלכסנדר אמורה מאוד מאוד להועיל, לפני כמה שנים היה לי כאב גב רציני וזה מה שעזר לי.
מה שבטוח, לא נראה לי שיש סיכוי שיזיק.

• הוסף לסימניות
גם אני שמעתי דברים מצויינים על שיטת אלכסנדר.
ת'אמת,
פחדתי.
כשיודעים מה זה גב יודעים כמה צריך להיזהר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yudb;1107759:
גם אני שמעתי דברים מצויינים על שיטת אלכסנדר.
ת'אמת,
פחדתי.
כשיודעים מה זה גב יודעים כמה צריך להיזהר!
מנסיון, השיטה הזאת מאוד מאוד עדינה ואין מצב שתזיק.
אני יכולה גם להמליץ על מטפלת טובה בביתר למי שמעוניינת.

• הוסף לסימניות
לפני כל השיטות - באמת אורטופד... כולה ראה אותה רופא משפחה.
צריך לאבחן קודם איפה זה, אולי יש לזה פתרון לפני ניתוחים וכו'.
אולי זה דלקת וכו'.

• הוסף לסימניות
מיניסיון של כאבי גב שכמה הרבה זמן
אורטופד לא עוזר ! רק שולח לבדיקות ונותן כדורים!
אחר כך אין להם מה להציע!
מה שלי עזר קצת זה רוני איילון

• הוסף לסימניות
אורטופד לא עוזר ! רק שולח לבדיקות ונותן כדורים!
עוזר או לא עוזר, בכל מקרה, צריך קודם בדיקות...
איך אפשר לתת למישהו לטפל אם את לא יודעת מה זה ולאיזה תחום זה קשור?
אם זה דלקת למשל, צריך כדורים, ולא טיפול.
אם את מאובחנת לפני זה קונבנציונאלי, את יודעת גם אם המטפל האלטרנטיבי אמין ועלה על הבעיה
הנכונה.
הרבה פעמים מרפאים אלטרנטיבים עולים על משהו וממליצים לגשת לרופא לבדיקות.

• הוסף לסימניות
וגם ד"ר גרובר, בבני ברק נחשב מצוין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;1107971:
עוזר או לא עוזר, בכל מקרה, צריך קודם בדיקות...
איך אפשר לתת למישהו לטפל אם את לא יודעת מה זה ולאיזה תחום זה קשור?
אם זה דלקת למשל, צריך כדורים, ולא טיפול.
אם את מאובחנת לפני זה קונבנציונאלי, את יודעת גם אם המטפל האלטרנטיבי אמין ועלה על הבעיה
הנכונה.
הרבה פעמים מרפאים אלטרנטיבים עולים על משהו וממליצים לגשת לרופא לבדיקות.

אני אומרת לך שאני היתי מאובחנת ע"י אורטופדים ולא ידעו לומר מה יש לי (כי הסיטי והרנטגן יצאו תקינים) ומטפל אלטרנטיבי טוב אמין מקצועי וירא שמים יכול לדעת יותר מאורטופד ויכול לטפל לא רק בדיקות.
כמובן ללכת רק למישהו מקצועי כי זה יכול לגרום נזק חמור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה