אורטופד מומחה ממאוחדת

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים אורטופד מבוגרים שמקבל מטעם מאוחדת ,רופא מומחה ומקצועי . לא אכפת לי אזור( עדיפות לא מידי רחוק מהמרכז) מומחה לגב שכמה צואר שידע לאתר את מקור הבעיה
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד מידע.....

• הוסף לסימניות
176 צפיות?!?!אף אחד לא היה צריך לאורטופד בחייו??
אשמח לתגובה

• הוסף לסימניות
בעלי בדיוק ברר אתמול
במאוחדת יש רק אורטופד גב עמוד שדרה
ויש רק מס' מצומצם של רופאים
אנחנו עוד לא ניסינו ,הבנו שיש אחד בתל השומר שמאד מומחה אבל גם ככה אין הרבה בחירה
בצהריים אני אנסה לברר לך מה השם של המומחה

• הוסף לסימניות
במאוחדת יש אורתופד צואר מומחה שנקרא אליהו סספורטט הוא מקבל במס' מקומות בירושלים בבית וגן,גב"ש וחזקיהו המלך.מישהו מומחה המליץ לנו עליו,מקבל דרך הקופה.
ההוא בתל השומר פרטי עם השתתפות מאוחדת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hila;1295689:
בעלי בדיוק ברר אתמול
במאוחדת יש רק אורטופד גב עמוד שדרה
ויש רק מס' מצומצם של רופאים
אנחנו עוד לא ניסינו ,הבנו שיש אחד בתל השומר שמאד מומחה אבל גם ככה אין הרבה בחירה
בצהריים אני אנסה לברר לך מה השם של המומחה
תודה מחכה ממך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hila;1296078:
במאוחדת יש אורתופד צואר מומחה שנקרא אליהו סספורטט הוא מקבל במס' מקומות בירושלים בבית וגן,גב"ש וחזקיהו המלך.מישהו מומחה המליץ לנו עליו,מקבל דרך הקופה.
ההוא בתל השומר פרטי עם השתתפות מאוחדת
אורטופד רק לצואר? כי אולי הבעיה לא באה מהצואר?
תודה רבה אפשר לקבוע אליו דרך כוכבית 3833?

• הוסף לסימניות
יש הרבה צפיות כי כנראה יש הרבה שמחפשים וגם אני בינהם
אני יותר צריכה עמוד שדרה ויציבה נכונה אבל אי--ן לא מצאתי מישהו טוב
(בעבר לפני כעשור נותחתי בצרפת מכיוון שפה בארץ האורטופדיה לא היתה מספיק טובה ועדיין יש מקום להשתפר)

• הוסף לסימניות
לד"ר סספורטט אפשר לקבוע תורים דרך המוקד ,יש לו תורים בטוח של חודש, ברור שלא רק לצואר אבל הוא מתמחה בזה כנראה.
לברר לך עדיין לגבי הרופא בתל השומר? או שזה מספיק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה