אנחנו היינו אצל נורמן ארונוביץ כשעוד עבד בעינית. הוא התאים לילד משקפי ביפוקל, וראינו שיפור ממש מהר. אחרי כמה חודשים (פחות מחצי שנה) הסתדרה בעיית הקריאה ומאז הילד בלי משקפיים.המליצו פה בעבר על ד"ר נורמן ארונוביץ, האם מישהו התנסה איתו גם למבוגרים?
וכן, למאוחדת אין החזרים עליו.
הם שולחים למישהי בשם עימנואלה אזולאי, האם מישהו ניסה דרכה והיה מרוצה?
יש המלצות אחרות שוות?
תודה!
מה הכונה שיטות?נורמן מומחה.
גם למבוגרים!
יש ברמת החיל את רפאלה סגל, גם מאד מומחית (שיטות קצת שונות).
בבקשה בבקשה תעזור לי. מתמודד כבר למעלה משנה עם בעיית מיקוד לילד ללא שום פיתרון. תודה.לכל אחד יש צורת עבודה אחרת.
תרשמי כתובת מייל וארחיב במהלך היום את הידוע לי (וידוע לי הרבה).
אני בדיוק ממתין לתור אצלה.עדיף להזמין תור בפרטי אצל פרופסור אנטבי
הוא אורטופיסט?עדיף להזמין תור בפרטי אצל פרופסור אנטבי
היא בת.הוא אורטופיסט?
וניתן להגיע אליו דרך קופות החולים?
היא רופאת עינים.הוא אורטופיסט?
וניתן להגיע אליו דרך קופות החולים?
אני עכשיו ממתין לתור לילד אליהבעיקר בעניני מיקוד ופזילה סמויה לגשת לשם.
כפי הידוע לי,אני עכשיו ממתין לתור לילד אליה
בעיה של בריחה בעין.
מה בעצם האנג'דה שלה?
תרגילים, משקפיים ?
אנחנו כבר שנה של מרתון עם ילד בלי שום פיתרון.
זה כנראה יילך לקראת ניתוח. השאלה מתי ומה אפשר להקל עליו עדה ניתוח
היינו כבר אצל כולם.כפי הידוע לי,
ניתוח זה רק קוסמטי.
שמעתי זאת מאופטמטריסט התפתחותי
אבל גם ראיתי אצל בן משפחה שהעין בורחת לו למעלה והצידה.
נותח 4 פעמים במהלך החיים.
מרכיב משקפיים עם צילינדר משמעותי והמספרים כל הזמן רק גדלים.
נוצרה גם עקבמת והטייה של הראש בזכות זה.
ואין מענה.
אל תרוצו לניתוח,
נסו לבדוק ולהתיעץ עם עסקנים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים