אוריאל -

• הוסף לסימניות
בן 3..! (עוד רגע...)

קבצים מצורפים

• IMG_1929.png
    KB 453.9 · צפיות: 16
  • IMG_1989.png
    KB 678.2 · צפיות: 19
  • IMG_1891.png
    KB 243.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
חומד!!!
התמונות יפות... לא אהבתי את החיתוך באחרונה
שלך?

• הוסף לסימניות
השניה והשלישית יפות, התחברתי יותר לשלישית
הראשונה קצת מאולצת, וחסר לה לטעמי אוויר למעלה

• הוסף לסימניות
ילד מתוק!

• הוסף לסימניות
השלישית יפיפה!
בראשונות הוא נראה קצת מבוהל

• הוסף לסימניות
סט יפה מאוד, הבעות מגוונות, תאורה מצויינת, זוויות טובות מאוד ...

את הכסא בתמונה הראשונה כדאי לצלם מזווית נמוכה וככה לתת פחות נוכחות לרגליים ביחס לילד, ובכל מקרה כדאי לנסות למקם אותו באחד מהשלישים הצדדיים ועם יותר אויר למעלה, הרגליים לבנות ונעלמות, התוצאה הנראית היא, שהילד במיקום לא נכון.

• הוסף לסימניות
מקסים! כהרגלך.
אני דוקא כן אוהבת את החיתוך,
מה שטיפונת מפריע לי, זה שהגוון עור ב2 התמונות למעלה שונה מהתמונה השלישית שהיא יותר שזופה (+ השפעה של הרקע הצהוב)
אין לי מושג מה הצבע האמיתי שלו- אבל נסי לאזן את 2 הצבעים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1135657:
השניה והשלישית יפות, התחברתי יותר לשלישית
הראשונה קצת מאולצת, וחסר לה לטעמי אוויר למעלה

נכתב ע"י תשתית;1135687:
מקסים! כהרגלך.
אני דוקא כן אוהבת את החיתוך,
מה שטיפונת מפריע לי, זה שהגוון עור ב2 התמונות למעלה שונה מהתמונה השלישית שהיא יותר שזופה (+ השפעה של הרקע הצהוב)
אין לי מושג מה הצבע האמיתי שלו- אבל נסי לאזן את 2 הצבעים

נכתב ע"י דוד דנברג;1135685:
סט יפה מאוד, הבעות מגוונות, תאורה מצויינת, זוויות טובות מאוד ...

את הכסא בתמונה הראשונה כדאי לצלם מזווית נמוכה וככה לתת פחות נוכחות לרגליים ביחס לילד, ובכל מקרה כדאי לנסות למקם אותו באחד מהשלישים הצדדיים ועם יותר אויר למעלה, הרגליים לבנות ונעלמות, התוצאה הנראית היא, שהילד במיקום לא נכון.

ערכתי ותיקנתי לפי ההערות שלכם (חוץ מהזוית של הכסא שאת זה אני לא יכולה לתקן.....)
תודה...!!!

• הוסף לסימניות
אני קופצת על השירשור הזה-
רחלי,
מה את שמה על הפלאש של תאורת שיער שהוא לא משפיע לך על הרקע?
דלתות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תשתית;1135708:
אני קופצת על השירשור הזה-
רחלי,
מה את שמה על הפלאש של תאורת שיער שהוא לא משפיע לך על הרקע?
דלתות?

לא,מטריה לבנה :)

• הוסף לסימניות
העליונה משמאל, הכי!
לטעמי...:)

• הוסף לסימניות
תמונות מהממות:)
הלבן חמוד אבל נמאס לי קשות...
הרקע הכחול מעולה, והתאורה על השיער פשוט מקפיצה את התמונה!

• הוסף לסימניות
מקסים רחלי,
איך המטריה לא פוגע לך גם ברקע?
איפה את ממקמת אותו?

• הוסף לסימניות
ילד מטריף
ותמונות עוד יותר!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה