- הוסף לסימניות
לדוגמה??חוץ מזה שיש הרבה אפשרויות להשאיר את התיק עם התשואה לא פחות מזו שהצטברה ועדיין לקבל את העליה אם תהיה
לדוגמה??חוץ מזה שיש הרבה אפשרויות להשאיר את התיק עם התשואה לא פחות מזו שהצטברה ועדיין לקבל את העליה אם תהיה
תראה את החתימה שלילדוגמה??
זה לא סודות. יש גם סודות מקצועיים כמובן, אבל לא זה העניין.אבל לדעתי, בפורום שעוזר לאלפי איש חשוב להימנע מלייצר רושם של סודות וכו'.
יחפש וימצא ושוב...לכן אני כותב רק שיש אפשרות כזו שאנשים ידעו ומי שיהיה מעוניין יחפש איך עושים את זה.
מה הרווחת?כי אז יהיה מישהו שיחשוב שהוא מבין ויעשה.
וכאן הטעות יכולה לעלות לו בחצי מהתיק.
לדעתי אם תכתוב ברור יותר, זה יתן אפשרות של דיון מדוקדק באסטרטגיות שאתה מציע, וגם אתה תוכל ללמוד מזה.זה לא סודות. יש גם סודות מקצועיים כמובן, אבל לא זה העניין.
אני לא יכול לכתוב איך עושים את זה כי אז יהיה מישהו שיחשוב שהוא מבין ויעשה.
וכאן הטעות יכולה לעלות לו בחצי מהתיק.
לכן אני כותב רק שיש אפשרות כזו שאנשים ידעו ומי שיהיה מעוניין יחפש איך עושים את זה.
לא חייבים אצלי אבל אי אפשר ללמוד את זה מקריאת תגובה בפורום.
לא הבנתי למה ״שוב״?יחפש וימצא ושוב...
שעכשיו יודעים שיש אפשרות כזו בכללמה הרווחת?
אולי אני אכתוב על זה גם מאמרלדעתי אם תכתוב ברור יותר, זה יתן אפשרות של דיון מדוקדק באסטרטגיות שאתה מציע, וגם אתה תוכל ללמוד מזה.
לא לכתוב, זה לא דרך לחסום טעויות של אנשים.
ישאשמח לשמוא את דעת המומחים.
לקחת את הסכום נצרך ולהעביר אותו למניה שמרנית שמחלקת דיבדנדים. ולחשבן שהסכום הנכנס מהדיבד'
יהיה סכום החזר ההלוואה שלקחנו לקראת החתונה.
וכל אנחנו גם מרוויחים החזר הלווה-הכסף לא יוצא מהחודשי
וכך גם ההון שלנו לא נשחק?
פורסם סוף סוף.
סליחה.
אוקי.לדוגמה אם דיבידנד יהיה 4% בערך (בקבוצה הראשונה) תקבל 3% לידיים שנתי
אם אתה מחזיר 1000 לחודש תצטרך 400 אלף
אם אתה משלם 1000 לחודש 30 שנה זה יוצא 360 אלף.אוקי.
זה בדיוק הרעיון.
חסכתי לחתונת ביתי 400 אלף.
במקום למכור ולהביא את הכסף מזומן לדירה.
לקחת משכנתא. בהחזר חודשי של 1000 וכך הכסף לא נאבד.
נעשה סדר.לא עשיתי את זה.
אני חושבתי על רעיון
ואני שואלת האם זה רעיון טוב יותר מאשר לסגור פוזיציה בשביל להביא כסף לחתונה.
בדיוקעד כאן נכון?
עכשיו השאלה שלי איזה משכנתא את רוצה לקחת שהתשלום החודשי שלה יהיה 1000?בדיוק
מבחינה רעיונית קשה לדעת.אני כרגע מדברת על משהו שהוא לא רלוונטי לעכשיו
רק מבחינה רעיונית.
נניח שאני צריכה 400 אלך וההחזר החודי של המשכנתא הוא 1500
אני יחשבן את המס שאני צריכה לשלם ואת תשלום הדיבד'
ולפי זה אני יפקיד את הסכום המתאים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים