- הוסף לסימניות
לא.ומסתבר שהמרצה בוובינר היה @השקעות R הון![]()
לא.ומסתבר שהמרצה בוובינר היה @השקעות R הון![]()
תזכיר לי איפה כתבתי את זה.כתוב גם במאמריו ש @השקעות R הון
זהתזכיר לי איפה כתבתי את זה.
אני רואה עכשיו את מה שזכרתי ממך, וזה באמת לא כצעקתה,7. לעיתים המעלה של השקעת חסכונות חודשית, עשויה להיות מניבה יותר מהשקעה חד פעמית.
אם משקיע נכנס בפעם אחת לשוק שיתברר בהמשך שהיה גבוה, אז היה עדיף לו להשקיע כל חודש סכום קטן והרווחים יהיו גדולים יותר. להמשך קריאה>>>
תזמין אותי@השקעות R הון
אתה יודע שבאתי במיוחד ביום רביעי
שבוע שעבר לנדבורנה חיפה וגיליתי שטעיתי בתאריך?
לצערי השבוע לא הצלחתי.
מה דעתך לבוא לרכסים?
אוריה היקר! יש נקודה מסויימת שלא דייקת בה כנראה שלא באשמתך ככל הנראה המרצה טעה.אוריה המשקיע המתחיל: שמעתי לאחרונה וובינר בנושא השקעות לטווח ארוך ואחד הכללים שהמרצה קבע ש"אסור למשוך בירידות" כי בסוף השוק עולה.
בהמשך לזהאחד מכללי ההשקעות של וורן באפט
6. התנודתיות היא חבר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים