התייעצות אורך חופשת לידה

אני עמצאית מפרישה ים של ביטוח לאומי כל חודש
למה?
שברתי את הרגל וזה היה ביום שישי לא קבלתי שקל כי זה לא היה בשעות העבודה אממה לא יכולתי ללכת לעבודה חודש מענין את הסבתאאא
זה בדיוק אמור להיות קופת סעד!!!וזה לא
אני גם עצמאית, ובאמת הדמי ביטוח לאומי גבוהים מאוד. אבל כשאני מתייחסת לזה שיש לי בסיס של ביטוח רפואי לי ולילדים אז יש הבנה שקיבלתי תמורה, גם אם ביומיום ב"ה אני לא נהנית מקצבאות שונות של ב"ל (מלבד בחל"ד). במלחמות כשהשכירים היו באבטלה לעצמאים היו מענקים, לא מושלמים, אבל גם אבטלה זה לא מושלם.
באמת אגב היו אמורים לשקלל בדמי הביטוח של גברים ולהפחית את כל החלק של דמי לידה שהם לא מקבלים (יכולים לקבל זמן קצר מתוך החל"ד). אבל מה - דמי ביטוח הם לא רק ביטוח, ולא מחושבים באותה צורה שדמי ביטוח של פוליסות מחושבות, אלא הם גם חצי מס...
הרי ל"ע כשנולד ילד מיוחד הוא מקבל קצבה על נכות וכד' בלי קשר לשאלה האם הוריו שלמו דמי ביטוח וגם לא קשור לשאלה כמה דמי ביטוח הם שלמו. אלא נטו ביחס לאחוזי הנכות שנקבעים לו (לתשומת לב הניק יאיר לפיד שצייץ לגבי הילדים מבית שמש שהמדינה מממנת... היא מממנת גם ילדים מיוחדים שגם לא בדיוק ילכו לצבא ויפרנסו ויתרמו למדינה וכו'. האם הוא מוכן לצייץ גם על זה?)

לא נשכח שבחודש ששכבתי מושבתת בבית
גבו תבין ותקלין ביטוח לאומי !!!!!
הם גנבים מצוה לקחת מהם כל שקל !!
מחרפן אותי המשפט החרדיםהם נטל על המדינה
מדגמית אני גרה במתחרדים
לכל החרדים כאן 5-8 ילדים
כולם עובדות מסתמא כולם משלמות מיסים
קונות קניות משלמות מיסים
וכוכוכו
והחילונים שכאן -
זקנים חולים אטיופים ש100 נטל על המדינה

אז מי בדיוק כאן נטל ???
ככל שיש יותר נפשות בבית יש צריכה של חשמל גבוה יותר
יום אחד נפל אלי בטעות חשבון חשמל של שכן חילוני זוג +ילד וכלב לא סיעודי!
חשבון חשמל בקיץ 230 שח
שלי היה 1900
אז מי בדיוק מכניס למדינה יותר תקציב??????
כמה עולה החגים שלנו ?
וכוכוכו

אני גם עצמאית, ובאמת הדמי ביטוח לאומי גבוהים מאוד. אבל כשאני מתייחסת לזה שיש לי בסיס של ביטוח רפואי לי ולילדים אז יש הבנה שקיבלתי תמורה, גם אם ביומיום ב"ה אני לא נהנית מקצבאות שונות של ב"ל (מלבד בחל"ד). במלחמות כשהשכירים היו באבטלה לעצמאים היו מענקים, לא מושלמים, אבל גם אבטלה זה לא מושלם.
שכחת שגם קצבת ילדים את מקבלת...

תכל'ס כשחושבים הגיונית על זה
המדינה אמורה לעודד ילודה כמה שיותר.
אם אנחנו קרי: הציבור החרדי לא היה כאן ויולד בכמויות כן ירבו-
המדינה היתה שייכת לערבים היום.
אז כן, צריך לומר לנו תודה על זה!
ברור שמעדיפים ערבים מחרדים
ערביים מקבלים בבתי ספר תקצוב מלא
חרדיים תלוי פטור או מוכר
הנוער הערבי מקבל באונברסיטאות כסף
הנוער החרדי והאברכים מקבלים בישיבות 0
הנוער הערבי עושה מה בא לו
הבחורי ישיבות החרדיים הולכים עם צוי מעצר
המשפחות הערביות מקבלות מימון מהתמ"ת
המשפחות החרדיות הרבה לא
וכו וכו וזה עוד כלום שבכלום לעומת מה שהולך להיות זה רק מתדרדר ומתדרדר כל יום
איזה תודה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה