משפחה מאושרת
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אני גם עצמאית, ובאמת הדמי ביטוח לאומי גבוהים מאוד. אבל כשאני מתייחסת לזה שיש לי בסיס של ביטוח רפואי לי ולילדים אז יש הבנה שקיבלתי תמורה, גם אם ביומיום ב"ה אני לא נהנית מקצבאות שונות של ב"ל (מלבד בחל"ד). במלחמות כשהשכירים היו באבטלה לעצמאים היו מענקים, לא מושלמים, אבל גם אבטלה זה לא מושלם.אני עמצאית מפרישה ים של ביטוח לאומי כל חודש
למה?
שברתי את הרגל וזה היה ביום שישי לא קבלתי שקל כי זה לא היה בשעות העבודה אממה לא יכולתי ללכת לעבודה חודש מענין את הסבתאאא
זה בדיוק אמור להיות קופת סעד!!!וזה לא
באמת אגב היו אמורים לשקלל בדמי הביטוח של גברים ולהפחית את כל החלק של דמי לידה שהם לא מקבלים (יכולים לקבל זמן קצר מתוך החל"ד). אבל מה - דמי ביטוח הם לא רק ביטוח, ולא מחושבים באותה צורה שדמי ביטוח של פוליסות מחושבות, אלא הם גם חצי מס...
הרי ל"ע כשנולד ילד מיוחד הוא מקבל קצבה על נכות וכד' בלי קשר לשאלה האם הוריו שלמו דמי ביטוח וגם לא קשור לשאלה כמה דמי ביטוח הם שלמו. אלא נטו ביחס לאחוזי הנכות שנקבעים לו (לתשומת לב הניק יאיר לפיד שצייץ לגבי הילדים מבית שמש שהמדינה מממנת... היא מממנת גם ילדים מיוחדים שגם לא בדיוק ילכו לצבא ויפרנסו ויתרמו למדינה וכו'. האם הוא מוכן לצייץ גם על זה?)
הנושאים החמים