נכתב ע"י אסתר10;1278251:המחיר של המכשיר מופרז![]()
נכתב ע"י מיכל123;1278329:המחיר בחנויות רגילות הוא 327 ש"ח...
נכתב ע"י מיכל123;1278329:המחיר בחנויות רגילות הוא 327 ש"ח...
נכתב ע"י פקאן;1278427:לכשר או מוכשר?
נכתב ע"י פקאן;1278427:לכשר או מוכשר?
נכתב ע"י מיכל123;1278437:על ההכשר צריך להוסיף עוד 300 ש"ח למכשיר ? זה נראה הזוי....
נראה לי שבפלאפונים לא צריך צוות משגיחים, שוחטים, בודקי ריאות ובודקי מעיים.
נכתב ע"י פקאן;1278477:לא ענית על השאלה
נכתב ע"י גבריאל חיים;1279016:מכשיר כשר עם חותמת של וועדת הרבנים!
נציגים מכל החברות מחלקים דפים מאז שהתחיל כל התחרות הזאת בשוק הסלולרנכתב ע"י credit;1278205:שמעתי שהמצב שלהם קשה, נציג אורנג' עומד בצומת חזו"א ר' עקיבא בב"ב ומחלק דפים על התוכנית הזו...
אגב, רק למי שקונה את המכשיר?
נכתב ע"י ROT;1278174:החל ממחר מבצע מטורף באורנג'- קוטלר 6 בני ברק או בעמוס 5 ירושלים
פתוח רצוף 10:30-21:30
קונים מכשיר נוקיה 208 ב599 ב12 תשלומים.
ומקבלים תוכנית ללא הגבלה ב20 ₪ ל3 שנים, כולל 500 דק' חו"ל בשנה הראשונה.
החל מהשנה השניה חו"ל עולה בתוספת 20 ₪.
נכתב ע"י 3012;1279221:זה לא כזה זול.
תעשו חשבון:
600 ש"ח מכשיר (עיגלתי שקל כדי שיהיה לי קל לחשב)
לחלק ל- 36 (מספר החודשים של התוכנית)
= 16.66 ש"ח
+ 20 ש"ח עלות שיחות
= 36 ש"ח סה"כ (בתקווה...)
מה רע שיש לי תוכנית אצלם ב 39 ש"ח ללא התחייבות למכשיר מסוים?
ומה יהיה בעוד שנה אתם שואלים, או שהפריץ ימות או הכלב
ואני לא מדברת על זה שיש גם חברות עם תוכניות זולות יותר.
וסתם לידע, אם נניח, מישהו צריך לרכוש עכשיו מכשיר חדש, אז אולי זה כן שווה לו, האם המכשיר הזה בכלל שווה, יש למישהו נסיון איתו?
את זה שהמחיר מופרז אצלם כבר הבנתי, הפירוט שאני נתתי זה לשיקול: האם שווה לי לרכוש את המכשיר דרכם כי התוכנית כל כך זולה, והתשובה: לעיל.נכתב ע"י אסתר10;1279226:המחיר של המכשיר מופרז...
ניתן להשיגו ביותר זול, בלי להתחייב לחברת סלולר מסוימת...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים