דרוש מידע אורתודונטיה בירושלים

• הוסף לסימניות
מחפשת אורתודנט טוב ובמחיר שפוי בירושלים
לבחור ישיבה אשמח להמלצות כולל אומדן מחירים

• הוסף לסימניות
ד"ר אוריאל בלוך בבנין שערי העיר, לא בטוחה שהוא הכי זול, אבל הוא מקצועי, עניני וחרדי.
029904030
אומדן מחירים זה ספציפי לטיפול

• הוסף לסימניות
רק מעטים זקוקים לאורטודנט טוב בירושלים?
אשמח לשמות/המלצות/מחירים וכו'

• הוסף לסימניות
אני מטפלת אצל ד"ר צייכנר בבריאותת השן. פחות מרוצה מהעובדה שמטפל פעם ב10 שבועות. לא יודעת אם זו אג'נדה מקצועית או פשוט רצון לרווח ולקבל יותר פציינטים.
קבעתי תור לילד נוסף אצל ד"ר ברדן מדנטלית. שם הבנתי הרופא מלמעלה ויש עוד שעובדים איתו. כלומר שולח לסטאז'ר בחדר הסמוך לשנות את הגומיות וכו'. אני תוהה אם זה משפיע לרעה על הטיפול. עוד לא החלטתי. אשמח לשמוע חויות ממטופלים שלו. מחיר מאד טוב 6900 לטיפול בשתי הלסתות.

• הוסף לסימניות
כולל חב"ד בניהולו של ד"ר בלוסטוקי,
רופא מקצועי ומחירים זולים במיוחד
02-6284677

• הוסף לסימניות
דווקא רופא גבר או גם אורטודנטית טוב?
יש לך בכללית סמייל רוממה את דר יפעת זיו רופאה מומחית מהדסה סיימתי טיפול אצלה ומאד מרוצה סבלנית נחמדה ומרגיעה
והטיפול חוץ מהשבוע הראשון שלקח לשיניים להתרגל לא כאב בכלל (לקח שנה וחצי) עלה אזור ה5,800 אם אני לא טועה)
ויש את דר אורית נדב בסמייל מלחה ששמעתי גם עליה שמאד טובה מומחית
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אם דרך קופ"ח זה זול יותר?
אני מלאומית

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אצל ד"ר מייק טורצקי ברחוב עזה בירושלים.
תוך חצי שנה השיניים ישרות!
אם תרצי אכתוב לך תמס'.
בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
אם יש לבחור בעיה מסובכת בשיניים כדאי שתלכו לכמה לקבל חוו"ד, כי יש גישות שונות, מה שהרוב ממליצים בד"כ הוא הנכון, ותפעילו גם חיישנים אישיים. - אנחנו כמעט פספסנו את האפשרות ליישור שיניים בגלל חוו"ד לא מספיק מקצועית.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אצל ד"ר מייק טורצקי ברחוב עזה בירושלים.
תוך חצי שנה השיניים ישרות!
אם תרצי אכתוב לך תמס'.
בהצלחה:)
מצטרפים להמלצה!
חוץ מהמהירות והמקצועיות גם המחיר זול יחסית.
חשוב לציין שהוא מטפל רק במקרים הפשוטים והרגילים כשאין סיבוכים כמו שן כלואה וכדו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה