אכן צורפתי לטיול בתפקיד צלם.נכתב ע"י tamiro;609390:אני מבין שביקרת ברמת הגולן...
אני חושב שזווית נמוכה יותר
שמראה את הכניסה ולא כמו שזה עכשיו
כרגע זה נראה כמו פנס בהמשך ולא האור האמיתי שישנו ביציאה מהמוצב הזה
נכתב ע"י מיכאל דב;609393:אכן צורפתי לטיול בתפקיד צלם.
המיקום הוא : הר בנטל ברמת הגולן
כשהתכופפתי לצלם היה כ"כ הרבה אור שע"מ להגיע לאיזה שהוא מראה נורמלי של אור הייתי מחשיך לגמרי את כל המדרגות. אז בחרתי בקומפוזיציה הנוכחית שנותנת לי גם את הדירוג העדין של האור שם .
יש לך תמונה של המקום הזה? אם כן תעלה אשמח לראות מה המקצוענים מוציאים שם!!
שבוע טוב
לנסות?נכתב ע"י מיכאל דב;609941:מה אין כיסוחים ?
לא! את הסיפור צריך להבין מבלי שייכתבו אותונכתב ע"י מיכאל דב;609941:מה אין כיסוחים ? הערות ? משהו ? ( אולי הייתי צריך לכתוב סיפור... )
נכתב ע"י DDFF;609974:לא! את הסיפור צריך להבין מבלי שייכתבו אותו![]()
נכתב ע"י מיכאל דב;609388:הערות והארות יתקבלו בשמחה
אשמח לראות מוטי!! הייתי רוצה לראות את אותה תמונה בזוית של צלם אחר!נכתב ע"י moti!a;610173:יופי של תמונה!
גם לי יש כמה מהבנטל הזה![]()
נכתב ע"י מיכאל דב;610817:אשמח לראות מוטי!! הייתי רוצה לראות את אותה תמונה בזוית של צלם אחר!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים