אור ירושלים

• הוסף לסימניות
זה חלק ממה שהעלנו בחכתנו (מצלמה) במסגרת ה"דייג" המשותף בפסטיבל האור.

היה נחמד לצאת ביחד

.

• הוסף לסימניות
חוץ מתמונת הילד שהיא מעניינת .. השאר לא משהו דוד ..! לא מתאים לך לדעתי.:):)

• הוסף לסימניות
והספסל מזכיר את הפרויקט שלי של שנה ב :) (גדלתי ברובע) אז ישבתי שעות על גבי שעות מול ספסל (רחוק עם עדשת טלה) ותיעדתי את האנשים שיושבים על הספסל בכל שעות היום (כן גם באתי ב3 בבוקר) בסוף כל התמונות שבחרתי היו בשעות הלילה עם תאורה צהובה. וליד התמונות שלי היה תמונות רצות של אבא שלי מנגן בגיטרה ןפשוט צילמתי כ500 תמונות אחת אחרי השניה וצירפתי לסירטון עם מוזיקה הרקע זה ניראה כמו שהם מנגן אבל באמת זה תמונות סטיל רצות. אני גם לא יודעת איפה הסירטון הזה אבל הוא היה מדהים ואין מי שלא בא לתערוכה ולא זכר את זה. זה הנוסטלגיה להיום....

וסתם בקשר לתערוכת האורות ההורים שלי וכל תושבי הרובע סבלו מזה שלא הייתי מסוגלת ללכת ליראות את זה. ואפילו השבת שהייתי שם לא הייתי מסוגלת להיסתכל על הריצפה מרוב שהיא היתה שחורה.... פשוט בושה מה שהעיריה עושה לפעמיים.

• הוסף לסימניות
ביקורות על התמונות נתתי לך כבר, לא?
אמרתי לך את דעתי על הכתום הכתום הזה... הוא לא נכון ולא טבעי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק'ל;795597:
ביקורות על התמונות נתתי לך כבר, לא?
אמרתי לך את דעתי על הכתום הכתום הזה... הוא לא נכון ולא טבעי.
לאט לאט אני אבין
לקח לי זמן לקרר את הצילום שלי, בסוף זה הגיע. גם לצילום לילה בעיר העתיקה זה יגיע בסוף.
תודה רבה על הביקורת

• הוסף לסימניות
הילד על הספסל מקסים.
שתי האחרונות קצת כבדות לי... עמוסות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;795649:
לאט לאט אני אבין
לקח לי זמן לקרר את הצילום שלי, בסוף זה הגיע. גם לצילום לילה בעיר העתיקה זה יגיע בסוף.
תודה רבה על הביקורת

זה לא עניין של חם/קר, פשוט הגוון לא נכון, יותר מדי כתום, זה לא עושה את התמונה חמה, כי אם כתומה.
הסתייגות: זו כמובן דעתי הלא מלומדת והנסמכת על אינטואציות, זכותך (ועוד כתלמיד פרוג) לחלוק עלי  

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה