אור עולה מן המזרח

• הוסף לסימניות
יום חדש הגיע, ומבשר מנוחה..

שבת שלום!

.

קבצים מצורפים

• 1R5A762313.jpg
    1R5A762313.jpg
    KB 27.1 · צפיות: 84
  • הוסף לסימניות
הצבעים...!:eek:
יופי של תפיסה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRACHY;n4943452:
הצבעים...!:eek:
יופי של תפיסה.

תודה. אגב אין כאן שום עיבוד, אלה הצבעים המקוריים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;n4947045:
תודה. אגב אין כאן שום עיבוד, אלה הצבעים המקוריים

כן, לפי התמונות שלכם קלטתי שאתם מצלמים והכל מקורי ללא עיבוד...
שאפו.;):)

באיזה שעה צולם?
מעניין אותי מה הנתונים?

• הוסף לסימניות
04:55

התמונה צולמה כטסט באמצע צילומי לילה לחתן וכלה, כך שהנתונים לאו דווקא כוונו לפריים הזה

תריס 1/50
צמצם 6.3
ISO 3200

• הוסף לסימניות
למה ISO 3200?
מנחשת, כדי לקבל את הגוונים...

• הוסף לסימניות
תריס 1/50 וISO גבוה כדי לקבל יותר אור
צמצם די סגור כדי להגדיל את עומק השדה (להקטין טשטוש רקע) בין החתן והכלה לרקע
צמצם פתוח היה מאבד את החומות הרקע והופך אותן למשהו לא ברור
כמובן שאני מדבר על התמונה שבניתי בראש ולא על תמונה זו שהיא כאמור טסט לפני התמונה המתוכננת

אם הייתי מכוון לפריים הזה הייתי סוגר מעט תריס (למנוע טשטוש אפשרי כתוצאה מתזוזת המצלמה**)
פותח צמצם (לפצות על אובדן האור שבהעלאת מהירות התריס)
ומוריד מעט ISO (תמיד טוב ISO נמוך, גם לצבעים)
החשיפה היתה זהה לתמונה הזו, האיכות בהגדלה גדולה היתה טובה מעט יותר (בדקויות, לא משהו שחסר לי בפריים הזה כרגע)

**בתמונה עם החתן והכלה לא תהיה לי בעיה של טשטוש מרעידות - שם הפלאש יקפיא אותם
(למעשה אני יורד לפעמים למהירות איטית יותר, אפילו 1/10 ופחות)

• הוסף לסימניות
לפי השעה זה נראה כמו אירוע שבסופו יש את שיר הגאולה - "אשת חיל", למרות הקושי והרצון לראות כרית במקום גוש פלדה ביד, לצאת ולהנות מעוד קצת צילום ... תענוג מופרע ... ;)

• הוסף לסימניות
היום היה לי את שיר הגאולה הנ"ל..

באירוע של התמונה הזו דווקא היה מדובר בליטאים, אבל כאשר מסיימים מאוחר, והסיור לילה הוא במרחק 40 דקות נסיעה.. והזוג משום מה לא ממהר לברוח כמו כולם אלא נענה למצלמה ללא לאות.. מגיעים לשעה כזו.

• הוסף לסימניות
נסעת עד לירושלים וחזרה הביתה למרכז ? מקווה מאוד שהחתונה היתה איפשהו ... רק לא קרוב לבית שלך, [כך או] אחרת אתה מכור קשות להרפתקאות צילום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;n4947911:
:eek::eek:

נכתב ע"י msphoto;n4949245:
תריס 1/50 וISO גבוה כדי לקבל יותר אור
צמצם די סגור כדי להגדיל את עומק השדה (להקטין טשטוש רקע) בין החתן והכלה לרקע
צמצם פתוח היה מאבד את החומות הרקע והופך אותן למשהו לא ברור
כמובן שאני מדבר על התמונה שבניתי בראש ולא על תמונה זו שהיא כאמור טסט לפני התמונה המתוכננת

אם הייתי מכוון לפריים הזה הייתי סוגר מעט תריס (למנוע טשטוש אפשרי כתוצאה מתזוזת המצלמה**)
פותח צמצם (לפצות על אובדן האור שבהעלאת מהירות התריס)
ומוריד מעט ISO (תמיד טוב ISO נמוך, גם לצבעים)
החשיפה היתה זהה לתמונה הזו, האיכות בהגדלה גדולה היתה טובה מעט יותר (בדקויות, לא משהו שחסר לי בפריים הזה כרגע)

**בתמונה עם החתן והכלה לא תהיה לי בעיה של טשטוש מרעידות - שם הפלאש יקפיא אותם
(למעשה אני יורד לפעמים למהירות איטית יותר, אפילו 1/10 ופחות)
תודה על הפירוט המחכים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה