אור ראשון

• הוסף לסימניות
הושענה רבא ממרומי הרובע היהודי ירושלים תובב"א

קבצים מצורפים

• N4W_8358.JPG
    KB 483.8 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
תמונה מדהימה. האור שמגיע ממזרח, מתאים לפיוט "קול מבשר ואומר" רק חסר לי בית המקדש מלמעלה.

• הוסף לסימניות
האיש הנכון במקום הנכון בזמן הנכון עם התמונה הנכונה

• הוסף לסימניות
מקסים.

קצת קשה לי עם חלוקת הפריים, למרות שהשמים מוסיפים המון.

• הוסף לסימניות
בלי מקצועיות..
מרגש!!
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;650711:
מקסים.

קצת קשה לי עם חלוקת הפריים, למרות שהשמים מוסיפים המון.
בדרך כלל אתה צודק בעניין החלוקה אלא שהפעם חוץ מעניין השמים שהם 70% מהרעיון ישנו עוד מימד שמתיר את החלוקה הזו.
כשאתה מצלם מגובה נמוך אז אתה צודק כי העינים שלנו רגילות לראות את הנוף ברוב ואת השמיים כנספח שולי .. אבל כשאתה עולה למצפה אז תשים לב שאתה מסתכל על הרבה מהשמים וחלוקת התשומת לב הוא בערך 50 - 50 ( תלוי בגובה המצפה )

מה דעתך מאיר?

• הוסף לסימניות
פשוט ויפה

(ישור קל לא היה מזיק... אבל זה לא מפריע)

• הוסף לסימניות
אין הרבה מה להוסיף, פשוט נהדר, יופי של צבעים ואוירה!

"האיר פני כל המזרח".

• הוסף לסימניות
ותחזינה עינינו...
כשחיכית אח"כ לאוטובוס חשבתי איך תראה עלייה לרגל של מליוני בני ישראל
הצפיפות היתה נוראה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שניאור770;651319:
ותחזינה עינינו...
כשחיכית אח"כ לאוטובוס חשבתי איך תראה עלייה לרגל של מליוני בני ישראל
הצפיפות היתה נוראה

תנוח דעתך..
עומדים צפופים ומשתחווים רווחים
ולא אמר אדם צר לי המקום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה