אור,שמש, קיץ!

• הוסף לסימניות
2.jpg
11.jpg
12.jpg
15.jpg
מתוקן.jpg

• הוסף לסימניות
העמוד עם הספרים הכי הכי!!

מוכשרת!!

תמונות זורמות וכיפיות!
ילד מהמם!

והעיצוב משגע!

• הוסף לסימניות
אוהבת את כל האלבום!
התמונות, העריכה,התאורה, האוירה הטובה, העיצוב-הכל טובבבבב!
מושלם מבחינתי!
בטח ההורים מבסוטים:D

• הוסף לסימניות
איזה יופי!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד הכל
העמוד של הספרים משגע
בעמוד השני לא היה מזיק בתמונה השמאלית קומפוזיציה טובה יותר שהוא בשמאל יותר או בימין יותר ויש רווחה ולא שהוא באמצע זה מציק בעין מאד

• הוסף לסימניות
רותי....תקשיבי !!
זה מאלף עד הפרט האחרון !!!!
אהבתי מאאאאד את העריכה והעימוד.
לכל תמונה יש את הוווואווו שלה .

• הוסף לסימניות
בס"ד

את כל כך טובה בתמונות . גם בעיצוב המקצועיות לא נופלת מזה....

מלא בהצלחה!

• הוסף לסימניות
איזה פיגונים
אני שמחה לראות
תודה :)

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד הכל
העמוד של הספרים משגע
בעמוד השני לא היה מזיק בתמונה השמאלית קומפוזיציה טובה יותר שהוא בשמאל יותר או בימין יותר ויש רווחה ולא שהוא באמצע זה מציק בעין מאד
וואללה
את פשוט צודקת לגמרי

• הוסף לסימניות
מקסים מקסים!
תמונות טובות אחת אחת והעיצוב ממש מוסיף ונותן.
מ ק ס י ם !

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות
האחרונה הכי תפסה לי את העין
איזו חשיבה מחוץ לקופסה, אהבתי.

• הוסף לסימניות
מתוק לזלול!
כל תמונה החן שלה.
עיבוד ועיצוב יפים כל כך ומשלימים לאוירה!

• הוסף לסימניות
אני שונאת את התגובה שאני אכתוב,
אבל,האחרונה וואהו !!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה