קורונה אושרה בקבינט - תכנית הרמזור

• הוסף לסימניות
הבעיה היא לא בסרטונים שמועלים או מורדים.
הבעיה היא באירועי הענק שמתקיימים ללא שום הגבלה או מסיכה.
(ואיפה כל אלו שהכחישו לפני חודש וחודשיים...)

• הוסף לסימניות
גם ברמזור יש תקלות......
ומתי שיש תקלה אנשים דוהרים בלי חוקים כי אין מי שיכוון אותם(לא משנה מה העיקר לעוף מהמקום)
עד שמגיע מישטרה(לפעמים זה יכול להיות מאוחר) ומכוונת את התנועות עד לסידור התקלה....
מקווה מאוד שהמישטרה תיהיה הנציגים החרדים שיתפסו את ההגה בזמן התקלה ותכוון את התנועה
ויגידו טוב שההגה בידיים שלנו....

• הוסף לסימניות
התוכנית משקפת עבודה ומחשבה,
ומעבירה את האחריות הישירה לאזרחים עצמם... במתכונת: תאכלו מה שבישלתם.
בתוכנית זו יבואו לידי ביטוי הכישורים של ראשי הערים וצוות העיריה.
סוג של תחרות להורדת התחלואה.
רק נקווה שבערים מעורבות, לא נשמע שהחרדים אשמים באחוזים הגבוהים, ולא יתחלל שם שמים.
אפרופו ערים
אני רוצה לנצל את הבמה הזאת ולהודות לראש עיריית ירושלים משה ליאון שהוא זה שהוכיח את היותו ראש עיר והוא היה ראשון לכל המהלך הזה.......

• הוסף לסימניות
אפרופו ערים
אני רוצה לנצל את הבמה הזאת ולהודות לראש עיריית ירושלים משה ליאון שהוא זה שהוכיח את היותו ראש עיר והוא היה ראשון לכל המהלך הזה.......
את/ה מקבל/ת ממנו אחוזים???
עובד/ת אצלו???
חבר/ה שלו?!?!?
בכל הזדמנות קשורה או לא קשורה את/ה משחיל/ה את שמו עם מילה טובה.
במה הוא קידם את המהלך???--- מישהו בכלל שומע את דעתו של איזה ראש עיר שם בצמרת המדינה??
אני מוכנה להודות על החוברת היפה שקיבלנו מהעיריה.
אבל להדביק לו כל מהלך טוב שקרה במדינה--- רחוק!!!!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
את/ה מקבל/ת ממנו אחוזים???
עובד/ת אצלו???
חבר/ה שלו?!?!?
בכל הזדמנות קשורה או לא קשורה את/ה משחיל/ה את שמו עם מילה טובה.
במה הוא קידם את המהלך???--- מישהו בכלל שומע את דעתו של איזה ראש עיר שם בצמרת המדינה??
אני מוכנה להודות על החוברת היפה שקיבלונמהעיריה.
אבל להדביק לו כל מהלך טוב שקרה במדינה--- רחוק!!!!!
לא קשורה אליו אליו בשום צומת!!!
למה להיסתכל בביקורת שלילית על בן אדם??
לכל אדם יש חסרונות ומעלות.....אחד המעלות שלו שהוא יודע לקדם דברים ולהיות בזמן הנכון!!!
אני יכולה להגיד לך שהוא עשה הרבה כדי למנוע סגר בירושלים..(להזכירך הוא מנע סגר על הר נוף ורמות שהיו במצב רע......והמצב היה לפני קטסטרופה)והוא עשה את זה בזמן שרשי ערים אחרי לא עשו........
אני לא מזכירה אותו לחינם......
אני חושבת שפשוט מגיע לו הערכה על כל מה שהוא עשה.......
והוא זה שגיבש את הרעיון הזה והקרדיט מגיע לו!!!(וכל הנילווים אליו)

• הוסף לסימניות
לא קשורה אליו אליו בשום צומת!!!
למה להיסתכל בביקורת שלילית על בן אדם??
לכל אדם יש חסרונות ומעלות.....אחד המעלות שלו שהוא יודע לקדם דברים ולהיות בזמן הנכון!!!
אני יכולה להגיד לך שהוא עשה הרבה כדי למנוע סגר בירושלים..(להזכירך הוא מנע סגר על הר נוף ורמות שהיו במצב רע......והמצב היה לפני קטסטרופה)והוא עשה את זה בזמן שרשי ערים אחרי לא עשו........
אני לא מזכירה אותו לחינם......
אני חושבת שפשוט מגיע לו הערכה על כל מה שהוא עשה.......
והוא זה שגיבש את הרעיון הזה והקרדיט מגיע לו!!!(וכל הנילווים אליו)
אם יש ביכולתו למנוע סגרים ולשפר מצבים.
למה הוא לא עשה את זה בקריית בעלז ורוממה???
תושבי רמות והר נוף בתמיכת רבני השכונות נזהרו ונשמרו יותר כדי למנוע סגר.
ועל מתווה הרמזור החליט גמזו עם צוותו.
ואישרו חברי הממשלה.
משה ליאון לחלוטין לא בעסק...
(ומתווה הרמזור לא ממש משחק לטובת ירושלים)

• הוסף לסימניות
איך הצליחו שיישאר שמה במצב "טרום קטסרופה" ?
איזה קסם עשו שם שהקטסטרופה לא הגיע בסוף ?

• הוסף לסימניות
ואישרו חברי הממשלה.
אני לא דוברת שלו.......
רק מה לפי הדברים שרואים בשטח אפשר לומר שזה תלוי מאוד לפי שיתוף הפעולה מצד התושבים.........

• הוסף לסימניות
אני לא דוברת שלו.......
רק מה לפי הדברים שרואים בשטח אפשר לומר שזה תלוי מאוד לפי שיתוף הפעולה מצד התושבים.........
זה תלוי בתושבים, רק בתושבים!!!!

• הוסף לסימניות
איך הצליחו שיישאר שמה במצב "טרום קטסרופה" ?
איזה קסם עשו שם שהקטסטרופה לא הגיע בסוף ?
להזכירך הביאו את פיקוד העורף ובעזרת רבני השכונה וניציגיהם פינו עשרות אנשים למלונים כך שראו שמצב התחלואה ירד וגם מנעו את המשך קצב ההדבקה.......

• הוסף לסימניות
ואישרו חברי הממשלה.
הסיבה ברורה
בבעלזא לא הצביעו למשה ליאון אלא ליוסי דייטש ולכן הוא לא דואג להם. לגמרי ממלכתי, לא?

• הוסף לסימניות
להזכירך הביאו את פיקוד העורף ובעזרת רבני השכונה וניציגיהם פינו עשרות אנשים למלונים כך שראו שמצב התחלואה ירד וגם מנעו את המשך קצב ההדבקה.......
נו, וכמה חולים יש שמה היום, על כל ההתגייסות הזאת ?

• הוסף לסימניות
הלוואי וזה היה קורה כפי שאתם מתארים בד"כ חולפים מספר ימים עד שאדם מזהה שהוא חולה ועד אז הוא הספיק להדביק את בני משפחותו שמסתובבים בחוץ איתו ביחד (עוד לפני הבידוד)

לגבי הטיעון השני אני לא מכיר בעובדה הזו והיא משוללת היגיון, אני יודע שאני סותר דברי פוליטיקאים אבל האמת אהובה מהכל, סגר יכול להיות מועיל מאד בתנאיו עושים פעולות של פינוי חולים ובתנאי שאין מטורפים שעושים דווקא
לגבי הסגר חד משמעית שזה לא עוזר תראו מה קרה בביתר אחרי סגר של שבוע, לא רק שהתחלואה לא ירדה אלא אפילו עלתה, רק סגר כללי שעשו במדינה בערב פסח זה משהו שכן מועיל, כי כולם נשארים בבתים, וכל העסקים סגורים, אבל בגישה הזאת נצטרך כנראה להיות בסגר כמה חודשים עד שימצאו חיסון כי אחרת ברגע שיפתחו את המשק כמו שקרה אחרי פסח, זה שוב יתפרץ, לכן הכי הגיוני ללמוד לחיות לצד הנגיף, ולא לעשות צעדים כאלה דרסטיים

• הוסף לסימניות
לגבי הסגר חד משמעית שזה לא עוזר תראו מה קרה בביתר אחרי סגר של שבוע, לא רק שהתחלואה לא ירדה אלא אפילו עלתה, רק סגר כללי שעשו במדינה בערב פסח זה משהו שכן מועיל, כי כולם נשארים בבתים, וכל העסקים סגורים, אבל בגישה הזאת נצטרך כנראה להיות בסגר כמה חודשים עד שימצאו חיסון כי אחרת ברגע שיפתחו את המשק כמו שקרה אחרי פסח, זה שוב יתפרץ, לכן הכי הגיוני ללמוד לחיות לצד הנגיף, ולא לעשות צעדים כאלה דרסטיים

כתבתי כמה תנאים כדי שהסגר יועיל וככל הנראה הם לא התקיימו בביתר (הטענה שסגר מוביל להדבקות בבתים הוא טיעון חסר היגיון מאחר והשהות של האדם עם משפחתו היא מספיק משמעותית כדי להדביק אותם (בין אם יש סגר ובין אם אין סגר)).

הסגר שעשו בפסח הועיל שרק באזור אוגוסט התחילה התחלואה הרצינית (420 נפטרים לחודש !) זאת אומרת הרווחנו המון זמן עד לחיסון (שיכול להיות שיהיה כבר בפסח תשפ"א) וחסכנו אלפי נפטרים - זה לא שווה ?!

• הוסף לסימניות
איך פותחים אשכול חדש?

• הוסף לסימניות
כתבתי כמה תנאים כדי שהסגר יועיל וככל הנראה הם לא התקיימו בביתר (הטענה שסגר מוביל להדבקות בבתים הוא טיעון חסר היגיון מאחר והשהות של האדם עם משפחתו היא מספיק משמעותית כדי להדביק אותם (בין אם יש סגר ובין אם אין סגר)).

הסגר שעשו בפסח הועיל שרק באזור אוגוסט התחילה התחלואה הרצינית (420 נפטרים לחודש !) זאת אומרת הרווחנו המון זמן עד לחיסון (שיכול להיות שיהיה כבר בפסח תשפ"א) וחסכנו אלפי נפטרים - זה לא שווה ?!
לא טענתי שהסיבה לעלייה היתה בגלל שישבו בבתים, אני טוענת שזה לא הואיל ולא הזיק, רק גרם לסבל רב לתושבים, ללא שום תועלת.
לגבי הטיעון השני זה בדיוק מה שטענתי כל עוד שנהיה סגורים בבתים (אבל כולם סגר מוחלט בכל המדינה) התחלואה באמת תרד, אבל האם אנחנו מסוגלים עכשיו לסגור את המדינה לזמן בלתי מוגבל עד לחיסון (אנחנו הרי לא יודעים מתי יגיע החיסון), והסיבה שזה החזיק עד אוגוסט זה רק בגלל שרק אז החלו לצוף החולים שנדבקו קודם, אבל ברור שהגל השני החל ברגע שהתחילו לפתוח את המשק זה החל במספרים קטנים עד שזה הגיע למספרים גבוהים של נדבקים.

• הוסף לסימניות
לא טענתי שהסיבה לעלייה היתה בגלל שישבו בבתים, אני טוענת שזה לא הואיל ולא הזיק, רק גרם לסבל רב לתושבים, ללא שום תועלת.
לגבי הטיעון השני זה בדיוק מה שטענתי כל עוד שנהיה סגורים בבתים (אבל כולם סגר מוחלט בכל המדינה) התחלואה באמת תרד, אבל האם אנחנו מסוגלים עכשיו לסגור את המדינה לזמן בלתי מוגבל עד לחיסון (אנחנו הרי לא יודעים מתי יגיע החיסון), והסיבה שזה החזיק עד אוגוסט זה רק בגלל שרק אז החלו לצוף החולים שנדבקו קודם, אבל ברור שהגל השני החל ברגע שהתחילו לפתוח את המשק זה החל במספרים קטנים עד שזה הגיע למספרים גבוהים של נדבקים.

אם היו נשמרים בבתים זה היה מביא לעצירת התפשטות המגיפה - זה הכלל הראשון במגיפות, כנראה שלא בדיוק כולם הסתגרו בבתים...

מספיק סגר של שבועיים - שלוש לעשות RESET ואז לוקח עוד ארבעה חודשים כדי להגיע לרמת התחלואה הנוכחית (המשמעות היא פחות אלף נפטרים) לכן למעשה לא צריך לעשות סגר רציף עד למציאת החיסון אלא כל ארבע - חמש חודשים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה