תנו לי ביקורת אושר בא לעולם🤍

• הוסף לסימניות
אשר הקטן עטוף בחום,
כמו דובון רך בתוך חלום.
רגליים קטנות, אצבעות זעירות
את העולם ברוך מאירות.

IMG_9737.jpg
IMG_9750.jpg
IMG_29737.jpg
IMG_9799.jpg
img_9826-jpg.2028434
img_9812-jpg.2028478
IMG_9668.jpg
IMG_9635.jpg
img_9686-jpg.2028514
IMG_9720.jpg

IMG_9712.jpg

קבצים מצורפים

• IMG_9826.jpg
    IMG_9826.jpg
    KB 973.2 · צפיות: 70
  • IMG_9686.jpg
    IMG_9686.jpg
    KB 725 · צפיות: 64
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מרים את נדירה!!!
איזה רמה! דיוקק
פשט שלמות של תמונות אחת אחתת

• הוסף לסימניות
עשוי היטב.
לענ״ד תמונה לא צריכה לכלול אלמנטים נוספים מלבד התינוק, מוארת בתאורה רכה ונותנת מקום להבעת הפנים של הרך המצולם ולכן אני מתחבר לצילומים האלו, מה עוד שגם כמטע לא נעשה עיבוד (בד״כ איבוד) תמונה מוגזם. אני אישית הייתי קצת ״מחליק״ את עור הפנים.

• הוסף לסימניות
ואו איזה ממיס ורך שזה
הסט הירוק מתוק ברמות!!

• הוסף לסימניות
איזה כיף לראות אותך כאן!!
תעלי יותר
זה ממיס

• הוסף לסימניות
מושלם!!
איזה רכות ממיסה
אפשר פשוט להסתכל שעות על כל תמונה
אליפות!

• הוסף לסימניות
הסט האחרון פשוט ואווווווווו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה