אושר בסרבל ג'ינס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1721335:
אם הייתי מעונינת ברקע בז ופנים בצבע רגיל הייתי קונה רקע כזה :)
אם אני רוצה אוירה של תאורה חמה זה אמור להשפיע גם על הפנים.

את יכולה להעיר :), אני מבטיחה להקשיב.
המצלמה FF למה?

טוב :)
מפריע לי שהילדה (ממה שהבנתי זה ילדה) נראת כמו איזו נקודה קטנה, כלומר הצילום יותר מדי מרחוק והרקע תופס הרבה הרבה מקום ביחס אליה. פרצוף חמוד כמו שתפסת בתמונת רוחב היה צריך לזכות להרבה יותר כבוד, גם אם זה על חשבון הכסא, וגם אם רוצים בכל זאת תמונת גוף הרקע הוא יותר מדי.

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה.
אני מאוד אוהבת את הסגנון החלק והנקי שלך,
הילד כאן דומיננטי בתמונה, יש אווירה רכה ונעימה,
יצא מעולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1721350:
טוב :)
מפריע לי שהילדה (ממה שהבנתי זה ילדה) נראת כמו איזו נקודה קטנה, כלומר הצילום יותר מדי מרחוק והרקע תופס הרבה הרבה מקום ביחס אליה. פרצוף חמוד כמו שתפסת בתמונת רוחב היה צריך לזכות להרבה יותר כבוד, גם אם זה על חשבון הכסא, וגם אם רוצים בכל זאת תמונת גוף הרקע הוא יותר מדי.

(כן זו ילדה, למה זה נראה למישהו בן?)

הויכוח הישן שלי כאן.... אני לא מחפשת לתפוס חיוכים, אני מחפשת פריימים.
(ובמקרה התמונה הזו צולמה על חצובה תוך דיוק מירבי של מיקום הכיסא לצורך מסוים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1721358:
(כן זו ילדה, למה זה נראה למישהו בן?)

הויכוח הישן שלי כאן.... אני לא מחפשת לתפוס חיוכים, אני מחפשת פריימים.
(ובמקרה התמונה הזו צולמה על חצובה תוך דיוק מירבי של מיקום הכיסא לצורך מסוים)

סבבה.
מי אמר שכפריים זה יותר טוב? לדעתך כן, לדעתי לא ולכן הערתי, אבל אני לא ארחיב, תעשי כטעמך.

• הוסף לסימניות
עניתי לך בעיקר על זה:
נכתב ע"י השקעה;1721350:
פרצוף חמוד כמו שתפסת בתמונת רוחב היה צריך לזכות להרבה יותר כבוד,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה