אושר סוכריות וילדים

• הוסף לסימניות
:p:p:p

קבצים מצורפים

• נתי ואילה_1024x682.jpg
    נתי ואילה_1024x682.jpg
    KB 94.7 · צפיות: 15
  • נתי_1024x682.jpg
    נתי_1024x682.jpg
    KB 78.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
בראשונה חסר אור על הילד. אפשר עם מעט עריכה להקפיץ את התמונה עשרת מונים.

ובתמונה השניה, איפה הפוקוס?

• הוסף לסימניות
ובתמונה השניה, איפה הפוקוס?[/QUOTE]

צודקת גם אני חיפשתי אותו.

• הוסף לסימניות
היי איזה מותק!!!
אמאלה!! זה כאילו מישהו צילם את הבן והבת שלי!!!
גם הגילאים
יש תמונה של הבת מצד הפנים???
הבן- פשוט העתק!!

• הוסף לסימניות
איזו עדשה?

בשניה היה כדאי למקם אותו בצד שמאל של הפריים.

• הוסף לסימניות
מאד יפה!
מפריע לי שיש לילד שטף דם על היד, כדאי לנקות את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;2076865:
איזו עדשה?

בשניה היה כדאי למקם אותו בצד שמאל של הפריים.

24-105.
לגבי המיקום ,צודק
והעריכה ממש מקפיצה תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירה 10;2076890:
מאד יפה!
מפריע לי שיש לילד שטף דם על היד, כדאי לנקות את זה.

תודה
ולגבי השטף דם את צודקת ,גם לי זה הפריע אני רק בתחילת הלימוד של הפוטושופ:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה