עזרה אושר עד - אשכול לדיונים ובקשות

מישהו ראה בסניף בני ברק מכונות תפירה?
יעזור לי מאד , תודה

מישהו יודע אם מוכרים עכשיו באושר עד את הטוסטר אובן של טאגו?
אני מדבר על הדגם של 48 ליטר 1800 וואט כולל טורבו וארבע גופי חימום
פעם קודמת שראיתי היה 250 שקל
אשמח לדעת אם מוכרים עכשיו

מישהו יודע אם מוכרים עכשיו באושר עד את הטוסטר אובן של טאגו?
אני מדבר על הדגם של 48 ליטר 1800 וואט כולל טורבו וארבע גופי חימום
פעם קודמת שראיתי היה 250 שקל
אשמח לדעת אם מוכרים עכשיו
בסניף שלנו אין
מישהו ראה בסניף אחר?

דרך אגב לפחות אצלינו יש מבצע
טיטולים האגיס (איזה שהוא סוג מסויים, נראה לי בכל המידות)
30 ₪ לחבילה במקום 42 ₪

בסניף שלנו אין
מישהו ראה בסניף אחר?

דרך אגב לפחות אצלינו יש מבצע
טיטולים האגיס (איזה שהוא סוג מסויים, נראה לי בכל המידות)
30 ₪ לחבילה במקום 42 ₪
בבני ברק לא ראיתי אתמול, כנראה שאין.

אמרו לי שיש מגהץ קיטור של טפאל תוצרת צרפת בשמגר שעולה בסביבות 300+

מישהו יודע האם עדיין יש?
מה המחיר?
והאם הוא תוצרת צרפת?
יעזור לי ממש לדעת.
תודה!

דרך אגב
זה אולי לא ממש מבצע
אבל זה מאוד שווה
עצמות עגל ב9.9 ש"ח לקילו
יש המון בשר - צריך לבחור במגשית טובה
וזה בשר ממש טוב (יחסית)
(ליד מוכרים בשר לחמין עם עצם - אותו מוצר בערך עם אותו כמות בשר - ב50ש"ח + לקילו)
מי שלא מכיר - מוזמן לנסות
יוצא בערך 7-8 ש"ח למגשית (כ800 גרם)

עריכה: המוצר המדובר בכשרות קהילות ומחזיקי הדת

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה