דוד פרידמן השני
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
- #1,581
כן, כמויות.יש מצב שיש באושר עד את הספר החדש של מיה קינן??
בגב"ש.
74.90.
אגב, ברמי לוי יש סוכה מודולרית (מתכת עם בד, נפתחת בגדלים שונים) ב180 ש"ח.
כן, כמויות.יש מצב שיש באושר עד את הספר החדש של מיה קינן??
מדובר בספר "מחוץ לתחום"?כן, כמויות.
בגב"ש.
74.90.
אגב, ברמי לוי יש סוכה מודולרית (מתכת עם בד, נפתחת בגדלים שונים) ב180 ש"ח.
אכן.מדובר בספר "מחוץ לתחום"?
במשנת עולה 76
מעניין כמה עולה בחנויות
הגיע ורק אחרי ראש השנה יוציאו אותםדחוווףףף
מישהו יודע האם הגיע אתרוגים???
תודה רבההגיע ורק אחרי ראש השנה יוציאו אותם
איזה דגם?אתמול הייתי בסניף ב"ב
היה שם טינקו ב800 שקל!!
יכול להיות??
מה אני מפספסת?
ככה אמור להיותתודה רבה
מה זה אומר אחרי ראש השנה? כבר בצום גדליה???
מישהו יודע? והאם כבר הגיע הדברים?מה המבצעים על פליימוביל ומשחקים לילדים
חושבת שזה היה משהו עם s5 אבל לא התעמקתי כל כךאיזה דגם?
נכון!אתמול הייתי בסניף ב"ב
היה שם טינקו ב800 שקל!!
יכול להיות??
מה אני מפספסת?
דגם ןכךםםר 5נכון!
אנחנו קנינו,
זה עם אחריות רק לשנה ולא שנתיים כי זה יבואן מקביל
דגם לא הכי חדש אבל מרוצים מאד!
IFLOOR 5 דגם ולא S5ןכךםםר
איזה דגם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ישראל בן צבי, שמח-לעזור, Shimshonon ועוד 3 משתמשים6 //