אמת מארץ תצמח
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
- #1,661
לעיו"כ - אבל כמות גדולה.תודה, נכון להיום?
לעיו"כ - אבל כמות גדולה.תודה, נכון להיום?
1 כס עולה 700 יש גם 1.25 לא זוכר כמה עולהיש למישו מושג על המזגנים שם?
כמה כו"ס זה? וכמה עולה?
זה מומלץ?
תודה רבה וחג שמח
פתוחאושר עד שמגר פתוח הערב?
יש כמה סוגים אחד נראה מאד טוב ב400 שחיש באושר עד מיטות מתקפלות? אם כן איזה סוג?
בשמגר היה 4 סוגיםאשמח אם למישהו יש תמונה של הפליימוביל שיש עכשיו במלאי
רוב הסניפים ב8 בבוקרמתי נפתח מחר בבוקר בשמגר??
מישהו יודע אם יש באושר עד סניף רב שפע מזגנים ניידים?
1 כס עולה 700 יש גם 1.25 לא זוכר כמה עולה
לסוכות זה ודאי מומלץ כלומר שבוע בשנה יותר מזה אני לא יודע
לא קוראים לזה מזגן אלא מצנן, זה באמת לא שווה,לי יש מזגן של מולר מאושר עד (מלפני כמה שנים), לא חושב שזה עסקה שווה,
הדגם שאני קניתי מצריך מילוי מים, הוא בלי זה לא מקרר,
יש מזגנים ניידים שלא צריכים מים, הם עובדים עמו מזגן רגיל
לי יש מזגן של מולר מאושר עד (מלפני כמה שנים), לא חושב שזה עסקה שווה,
הדגם שאני קניתי מצריך מילוי מים, הוא בלי זה לא מקרר,
יש מזגנים ניידים שלא צריכים מים, הם עובדים כמו מזגן רגיל
לא מכיר את החברות האחרות שהזכרת, אני לא מרוצה מהענין שצריך לזה מים, תחליט לבד.@אברהם בלוך @rubi
קניתי כבר ולא פתחתי, אתה אומר שכדאי להחזיר?
יש שם גם של Family הוא עדיף? (אני לא יודע כמה הוא עולה)
או שעדיף חברות אחרות כמו BUSH שראיי שמוכרים במקום אחר ב 890?
תודה רבה!!!
עלה 200 או 700 ?לא מכיר את החברות האחרות שהזכרת, אני לא מרוצה מהענין שצריך לזה מים, תחליט לבד.
זה הדגם שיש לי:
צפה בקובץ המצורף 2074443
קניתי לפני 3-4 שנים באושר עד, עלה באיזור ה 1000עלה 200 או 700 ?
אז זהו,קניתי לפני 3-4 שנים באושר עד, עלה באיזור ה 1000
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים