עזרה אושר עד - אשכול לדיונים ובקשות

5 פחיות xl ב-10
6 פחיות blu ב-10
נקניקיות קהילות /עטרה -400 ג' -5.9
כנפיים קפוא-קהילות /לנדאו- 7.9
פחמים 2 ק"ג- 6.9
מלפפון חמוץ בינוני -3.9

הנ"ל בסניף בית שמש

יש למישהו נסיון עם המתנפחים של אושר עד?
מומלץ?
אני לא יודע מה מוכרים שם היום, אבל אני קניתי מהם לפני שנתיים בערך ב600 ש"ח טרמפולינה מתנפחת גדולה והילדים ממש נהנים ממנה
אבל יש לציין שאני לא משתמש בה הרבה ואני דיי שומר עליה
אני משתמש בה בעיקר בחופשים וחוה"מ ושומר על הכללים שרק ילדים ולא מידיי הרבה, כך שאני לא יודע מה היה קורה בשימוש אחר

אני לא יודע מה מוכרים שם היום, אבל אני קניתי מהם לפני שנתיים בערך ב600 ש"ח טרמפולינה מתנפחת גדולה והילדים ממש נהנים ממנה
אבל יש לציין שאני לא משתמש בה הרבה ואני דיי שומר עליה
אני משתמש בה בעיקר בחופשים וחוה"מ ושומר על הכללים שרק ילדים ולא מידיי הרבה, כך שאני לא יודע מה היה קורה בשימוש אחר
כמה ילדים יכולים לקפוץ עליה ובאיזה גילאים?

כמה ילדים יכולים לקפוץ עליה ובאיזה גילאים?
אני חושב שרישמי כתוב 3 ילדים ועד משקל של 12 קילו
(זה לא מולי הכול בערך)
אני לא מקפיד עכ"כ, אבל בגדול רק ילדים קופצים על זה ובתורנות, עאני יכול לשכב בפנים לידם לפעמים

באשדוד יש כמה מתקנים.
מתחיל ב 500 -1000+
עם מגלשת מים גדולים.

אשמח לדעת אם המבצע של הנקניקות עדיין קים?
והם יש בסניף רב שפע?
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה